látogató számláló

MTV Europe Music Awards jelöltek az A38-on!

Egy színpadon lép fel az öt hazai jelölt.

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is öt magyar zenekar verseng azért, hogy méltán képviselhesse hazánkat november 5-én a berlini MTV Europe Music Awards-on, és Európa legjobbja legyen. A közönség idén az Esclin Syndo, a The Idoru, a The Kolin, a The Moog, és a Zagar közül választhat, hogy ki induljon Berlinben a Best European Act címért. Az öt együttes az A38-on fog zenélni október 9-én, amikor a végeredmény is kiderül. Még közel egy hónapig lehet szavazni.

Tavaly a Gonzo zenekar kapta a legtöbb szavazatot, ők lettek a legjobb hazai zenekar, akik előadhatták produkciójukat a 2008-as EMA gálán, Liverpoolban. Idén újabb öt zenekar küzd az elsőségért - őket egy szakmai zsűri választotta ki. Az Esclin Syndo, a The Idoru, a The Kolin, a The Moog és a tavaly már egy jelölést begyűjtő Zagar verseng majd azért, hogy hazánk legjobbja legyen, és induljon a Best European Act címért.
A 2009-es MTV Europe Music Awards-on - amelyre november 5-én, Berlinben kerül majd sor - minden ország a saját jelöltjét küldi, közülük választják ki a legjobbat, azt a művészt, előadót vagy zenekart, aki végül átveheti a Best European Act díjat Berlinben.
Fergeteges buliban lehet tehát része annak, aki ellátogat október 9-én az A38-ra, hiszen egy színpadon lép fel a címért versengő öt zenekar. A különleges hangulatú és páratlan koncert végén hirdetik ki a nyertest, aki végül képviselheti hazánkat a november 5-i berlini díjátadón. És hogy ki legyen az? Bárki beleszólhat, hiszen a nyertest a közönség szavazatai alapján hirdetik ki. A koncertek és a díjkiosztó után a Nagyteremben a Kollektíva DJ-i adják a zenét, a tetőteraszon pedig a No Vidra Crew játszik.

A hazai zenekarokra a http://ema.mtv.co.hu/oldalon lehet szavazni szeptember 1. és október 9 között!

MTV 2009 EMA Regional Award Show

Helyszín: A38
Időpont: október 9., péntek
Kezdés: 19 óra

Az MTV 2009 EMA regional Hungarian Award győztes bejelentése 23:30

A jelöltek és a fellépők:

The Idoru
Esclyn Syndo
The Moog
The Kolin 
Zagar

Forrás: MTV Hungary


süti beállítások módosítása