látogató számláló

UIP hírek (2009. október 6.)

Ezen a héten:
-Salma Hayek a kislánya miatt növesztett szakállt
-Mickey Rourke-ot hat kutya mentette meg

-Támadják DiCaprio volt barátnőjét

-Cate Blanchett Obamának akar játszani.

Salma Hayek a kislánya miatt növesztett szakállt

Szakállas nőt játszik legújabb filmjében, a Rémségek cirkuszában Salma Hayek. Azért vállalta el a szerepet, hogy egy kis izgalmat csempésszen az életébe, mert gyakorló kismamaként folyton csak otthon ült. - Nagyon megtetszett Madame Tuska figurája - meséli a színésznő. - Szabályozni tudja, mennyire nőjön a szakálla, és ezzel ő Rémségek cirkuszának nagy sztárja. Csak akkor van baj, ha izgalomba jön, mert a hormonjai elszabadulnak, és gyorsabban nő a szakálla.

            Tavalyelőtt született Salma kislánya, Valentina Paloma, és a színésznő azóta keveset dolgozott, ezért jött kapóra a Rémségek cirkusza. - Hihetetlenül jó dolog anyának lenni, de roppant fárasztó, és néha bizony unalmas is. Azt kívántam, bárcsak jönne egy szokatlanul izgalmas feladat, és ekkor pottyant az ölembe Madame Tuska szerepe.

            A Rémségek cirkusza Darren Shan magyarul is olvasható ifjúsági vámpírregény-sorozatából készült. Hőse egy kamaszfiú, aki vámpírrá változik, s így a Rémségek cirkuszának tagja lesz.

(Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant - hazai bemutató: 2009. október 22.)

Mickey Rourke-ot hat kutya mentette meg

Megszokhattuk, hogy Mickey Rourke tud meglepetést okozni - most például azzal sokkol, hogy esszéíróként mutatkozik be. Megjelent Ingrid Newkirk, az állatvédők nemzetközi szervezete, a PETA alapítójának új könyve (One Can Make a Difference: How Simple Actions Can Change the World - Egy ember is sokat tehet, azaz a kis dolgok hogyan változtathatják meg a világot), s ebben Mickey Rourke is szerepel szerzőként. Arról számol be, hat kutyája hogyan segített kimászni a gödörből. Rourke megjárta a poklokat, amikor nagy sztárból hirtelen lecsúszott drogos lett, és senki nem állt vele szóba Hollywoodban. Ekkor befogadott hat kutyát, amelyek még nála is ramatyabb állapotban voltak. „Láttam, ahogy ezek a szerencsétlen állatok túltették magukat azon a sok szenvedésen, amin keresztülmentek, és ez adott erőt ahhoz, hogy összeszedjem magam" - írja az idén Arany Glóbusszal kitüntetett sztár. A kötetben egyébként több más híresség is vall állatszeretetéről, köztük Paul McCartney és Brigitte Bardot.

            A viharvert ábrázatú Rourke hamarosan szupergonoszként tér vissza a Vasember 2-ben. Ivan Vankót, a főhős egyik ellenfelét alakítja, és még oroszul is megszólal a filmben.

(Iron Man 2 - hazai bemutató: 2010. április)

Támadják DiCaprio volt barátnőjét

Örülhet Leonardo DiCaprio, hogy a nyáron szakított Bar Refaelivel, mert lehet, hogy most ő is kapna hideget-meleget. Az izraeli szupermodell ugyanis kibújt a kötelező katonai szolgálat alól, sőt azt nyilatkozta egy amerikai lapban, neki egyenesen kijár a könnyítés, elvégre celeb. Több se kellett egy kolléganőjének, Esti Ginzburgnak, nekitámadt Barnak. „Tartozom a hazámnak, ezért teljesítem a kötelességemet, nem úgy, mint egyesek a kifutóról" - mondta Ginzburg, aki hiába szintén szupermodell, nemrég megkezdte kétéves katonai szolgálatát.

            Becslések szerint Izraelben a hadkötelesek egyharmada kibújik a katonai szolgálat alól, általában családi vagy vallási okokra hivatkozva. Refaeli annak idején férjhez ment, majd amikor elkerülte, hogy behívják, gyorsan elvált.   

            Refaelinek, akinek állandó otthona már egy ideje Los Angeles, jót tett kapcsolata Leonardo DiCaprióval: rendszeresen szerepel a legnézettebb tévéműsorokban, és állítólag már hollywoodi karrieren gondolkodik.

            Leonardo DiCapriót legközelebb a Viharsziget című Scorsese-filmben láthatjuk. Rendőrbírót alakít, akinek ki kell derítenie, hová tűnt egy elmebeteg gyilkos az erődszerűen őrzött börtön bezárt szobájából.

             (Shutter Island - hazai bemutató: 2010. február)

Cate Blanchett Obamának akar játszani.

A változás szimbólumának tartja Barack Obamát Cate Blanchett, ezért szeretné, ha az amerikai elnök megnézné majd A vágy villamosának washingtoni előadásában. A színésznő és férje, Andrew Upton a Sydney Theatre Company vezetői az ausztrál fővárosban, és Obama tiszteletére négy amerikai drámát is műsorukra tűztek. - Tudom, hogy nagyon elfoglalt ember, de jólesne, ha ő is ott lenne majd a nézőtéren - mondta a színésznő, aki legutóbb azért került a hírekbe, mert A vágy villamosa előadásán beverte a fejét, és emiatt nem tudták befejezni a darabot. Szerencsére másnapra kutya baja volt.

            Cate Blanchett jövőre kosztümös szerepben lesz látható Russell Crowe oldalán a Ridley Scott által rendezett új Robin Hood-filmben.

(Untitled Robin Hood Project - hazai bemutató: 2010. május)

süti beállítások módosítása