látogató számláló

A Disney elkezdte a Secretariat felvételeit

A Walt Disney Pictures elkezdte a Secretariat felvételeit Kentucky-ban.

A Walt Disney elkezdte a Secretariat forgatását. A sztori a Triple Crown-díjas ló és tulajdonosa, Penny Chenery történetét meséli el. A forgatásra Kentucky-ban és Louisianaban kerül sor.

Az igaz történeten alapuló film rendezője Randall Wallace (Vasálarcos, Katonák voltunk), főszereplője pedig Diane Lane (Éjjel a parton, A hűtlen) és John Malkovich (Égető bizonyíték). Penny Chenerey (Lane) főállású anya és háziasszony átveszi beteg apjától lótenyésztő farmja irányítását, annak ellenére, hogy semmi tapasztalata a lóversenyzésben. Chenery-nek szerencsére nem kell egyedül megküzdenie a feladatokkal, rengeteg segítséget kap a veterán trénertől, Lucien Laurintól (Malkovich), így végül ő lesz minden idők egyik legnagyobb női lóversenyzője.

Dylan Walsh (kés/alatt, Ház a tónál) alakítja Chenery szkeptikus férjét, Dylan Baker (Pókember 2., A szabadság útjai) pedig  bátyját, egy Harvard professzort, aki teljes mértékben megkérdőjelezi húga képességeit. A filmben a szereplők között feltűnik egy valódi zsoké is, a többszörös díjnyertes Otto Thorwarth személyében, aki Secretariat híres zsokéját, Ron Turcottet alakítja.

A filmet az Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt forgatókönyvíró, Randall Wallace (A rettenthetetlen) rendezi, a forgatókönyvíró pedig Mike Rich (Fedezd fel Forrestert!).


süti beállítások módosítása