látogató számláló

Andrewboy piszkos tánca

Hazánk egyik legkeresettebb DJ-je, Andrewboy elkészítette új mixalbumát.

Hazánk egyik legkeresettebb DJ-je, Andrewboy elkészítette új mixalbumát. A hármas szám most több értelemben is ráillik az új anyagra, hisz nem elég, hogy Andrásnak ez lesz sorrendben a harmadik hivatalos mixalbuma, hanem még hozzájön egy extra hármas is. A lemez anyagát ugyanis a világhírű brit label, a Baroque Records, valamint hazai kiadója - a CLS :) - megbízásából készítette. Ezzel õ lett a harmadik magyarországi DJ/producer (Jay Lumen és Soliquid után), akinek a saját zenéiből összeállított nagylemezét ez a rangos kiadó jelenteti meg. Csaknem 8 hónap kőkemény stúdiózáson van túl Andrewboy. Az eredmény önmagáért beszél: a vérbő, dinamikus tech house és techno trackek gyűjteménye - talán nem is oly meglepő módon - Dirty Dance címen hamarosan megjelenik. Aki járatos ebben a műfajban, annak vélhetően máris fülig ér a szája, mert azonnal asszociált a hétfő esti műsorra a Justmusic.Fm-en.
A címazonosság egyáltalán nem véletlen: az egyik leghallgatottabb-legnézettebb show a rádió történetében éppen a Dirty Dance (aminek Andráson kívül Francis Blaid és Manic N a társ-házigazdája).

A Baroque az album megjelenése előtt máris kilógatta a mézesmadzagot az ablakon: a közelmúltban dobták ugyanis piacra Andris Kenya című önálló EP-jét, melyen három betyárosra sikeredett saját zenéje is hallható. A szeptember 21-én megjelent maxin" a Mombassa és a Diana Beach mellett ott figyel a Massa Fighter is, amit a kiadó hivatalosan is saját kedvencének kiáltott ki.

Andrewboy tehát nem panaszkodhat, hogy mostanában nem mennek olajozottan a dolgai. Már csak azért sem, mivel a mindenkori kiadója, a magyar CLS is erőteljesen promózza a Baroque-os nagylemez jövetelét (pl. itt is:)). Nálunk történetesen az Oliva címû saját zenéje jött ki a közelmúltban. Az a felvétel nemcsak a címében, de hangzásában is a nyár hangulatát idézi.

Andrewboy Dirty Dance címû albuma ez év novemberében jelenik meg és kapható lesz András összes turnéállomásán. Ízelítőket a lemezből András Myspace oldalán is elcsíphettek. Érdemes bekukkantani a saját weboldalára is, ahol legfrissebb promó mixével is találkozhattok, illetve a fellépésekről is információkat kaphattok - sok minden egyéb mellett.

www.myspace.com/djandrewboy
www.djandrewboy.com


süti beállítások módosítása