látogató számláló

Szenzációs BD-k novemberben az FHE-től

Gettómilliomos, Farkas, Blöff.

Blöff

Guy Ritchie író-rendező A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső után újabb frenetikus filmalkotást tett le az asztalra. Valahol gengszterfölde mélyén két zöldfülű bokszmenedzser, Török (Jason Statham) és Tommy (Stephen Graham) belekavarodik egy illegális bokszmeccs szervezésébe, melynek végeredményét a helyi nagykutya, Bunkó (Alan Ford) kedve szerint kellene alakítaniuk. Ám minden rosszul sül el, mikor védencük, a fékezhetetlen cigány bunyós, Mickey (Brad Pitt) a saját feje után megy a meccsen... Eközben Négyujjú Frank (Benicio Del Toro) és a 86 karátos gyémánt, amit korábban ellopott, felszívódik London forgatagában. Az agyafúrt üzletember, Avi (Dennis Farina) felbéreli Golyófogú Tonyt (Vinnie Jones), hogy felkutassa őket, mindebből pedig átverésekkel és triplacsavarokkal teli, kegyetlenül vicces gengszterszori keveredik!

Kép: 1.85:1 (HD)
Hang: magyar (DD 5.1 ), angol DTS HD Master Audio
Feliratok: magyar, angol
Extrák (eredeti nyelven):

  • Audiokommentár Guy Rithcie író-rendező és Matthew Vaughn producer közreműködésével
  • A vágószoba-blöff - játék
  • Kimaradt jelenetek - Guy Rithcie író-rendező és Matthew Vaughn producer választható audiokommentárjával
  • Így készült a Blöff - kisfilmek
  • Összevetés a sztoribordokkal
  • Fotógaléria
  • Cigóvaker - infósáv

Gettómilliomos

A tizennyolc éves Dzsamál Malikot már csak egyetlen kérdés választja el a Legyen Ön is milliomos! indiai változatának főnyereményétől. Csakhogy az utcagyerekként felnőtt, iskolázatlan Dzsamál nyerő szériája gyanús lesz a show nagymenő műsorvezetőjének: vajon hogyan képes megoldani olyan feladatokat, amiken nála sokkal műveltebb versenyzők is elbuknának? Dzsamál kalandos életét megismerve kapjuk meg a választ a kérdésre. A mumbai gettóból bátyjával, Szálimmal és a szintén árva kislánnyal, Latikával az oldalán Dzsamál emberpróbáló kalandokat élt át, míg a végzet eddig a sorsdöntő pillanatig vezérelte. A tét pedig sokkal nagyobb, mint gondolnánk... Danny Boyle (Trainspotting) rendező és Simon Beaufoy (Alul semmi) forgatókönyvíró magával ragadó és szívet melengető alkotása idén nem kevesebb, mint nyolc Oscar®-díjat* nyert, köztük a legjobb filmnek járó aranyszobrot, sőt a világ szinte minden további filmes díját is besöpörte.

Kép: 2.35:1 (HD)
Hang: magyar (DD 5.1 ), angol DTS HD Master Audio
Feliratok: magyar
Extrák (magyar felirattal):

  • Gettóálmok: Így készült a Gettómilliomos
  • A forgatókönyvtől a filmvászonig: Nyakig a ...-ban
  • Kimaradt jelenetek
  • Mándzsa - Gyermeksors a gettóban - indiai kisfilm
  • Videoklipek: Jai Ho, Latika Bombay


Farkas

Minden teliholdas éjszaka a Farkas éjszakája... A fenevad ott lakozik mindannyiunk lelkében, ereje ott szunnyad izomkötegeink mélyén, érzékei ott parázslanak agyunk rejtett kamráiban. Évezredek óta csak arra vár, hogy leomoljon a fal, melyet a civilizáció húzott köré, és elemi erejével a világra vesse magát... Will Randall (JACK NICHOLSON) egy könyvkiadó főszerkesztője. Üzleti útjáról hazafelé véletlenül elüt egy farkast, és amikor kiszáll, hogy meggyőződjön róla, elpusztult-e az állat, az kinyitja szemét, és az öklébe mar. Ezzel az éjszakával drámai változás következik be Randall életében: érzékei élesebbé válnak, ereje megsokszorozódik, éjszakánként különös vonzás keríti hatalmába, mely arra kényszeríti, hogy magányos sétákra induljon a világ legnagyobb város-vadonja, New York utcáin. Kapcsolatai átértékelődnek és leépülnek. Hiába harcol ellene, lassanként teljesen hatalmába keríti a fenevad, melynek jelenlétéről világosan vallanak az éjszakai kalandozások drámai emlékei... Hatalmas ereje ellenére a biztos pusztulás várna rá, ha nem találná meg azt az asszonyt (MICHELLE PFEIFFER), aki a riasztó jelek ellenére is vállalja Randall szerelmét, és mindent elkövet érte. Kapcsolatuk - mint a farkasoké - egy életre szól, és nem szabhatnak gátat neki a szokványos korlátok...

Kép: 1.85:1 (HD)
Hang: magyar (DD 5.1 ), angol DTS HD Master Audio
Feliratok: magyar, angol


süti beállítások módosítása