látogató számláló

CLS Music hírek (2010. január)

Laár András első szóló albuma, a YouTube legnézettebb klipjei, a SID új nagylemeze


Laár András - Tündértantra - Már a boltokban is! Laár András - Tündértantra - Már a boltokban is!


Laár András elsõ szóló albuma január elején került a boltokba. Andrást leginkább úgy ismerik,mint a KFT zenekar alapítóját, énekesét, vagy a L'art pour l'art formáció tagját. Kevesen tudják,hogy András emellett tagja és alapítója a Budapesten mûködõ Tündér Tantra Körnek, mely kör tagjai heti rendszerességgel összeülnek és buddhista, szanszkrit nyelvû mantrákat, hindi bhajanokat, magyar dalokat, sõt még Mária imát is énekelnek közösen.

Százmilliók voltak erre kiváncsiak! Pitbull a legnépszerûbb, Százmilliók voltak erre kiváncsiak! Pitbull a legnépszerûbb, "Hannah Montana" két dallal a dobogón

Idén is elkészült a statisztika a világ legnépszerûbb videómegosztóján a zenei klipek nézettségérõl. A YouTube videómegosztó portál rangsorában az év legnépszerûbb, stúdióban készült zenei klipjei közül a rapper Pitbull I Know You Want Me címû számát több mint 90 millió alkalommal nézték meg, ezzel magasan nyerte a "versenyt".



Tovább
Ez itten kérem Magyarország! - SID új nagylemeze december közepétõl a boltokban Ez itten kérem Magyarország! - SID új nagylemeze december közepétõl a boltokban

A banda második nagylemeze felváltva készült Magyarországon és Pozsonyban. A 14 dalból, 10 magyar, 4 angol nyelvû felvétel, ez utóbbiból egyik a VIVA-ból már jól ismert Hello klip, angol nyelvû (Not similar) remixe. De található még pár ismerõs dal a lemezen, mint például a Szabad Vagyok címû Rolls Frakció feldolgozás, mely az MTV-n tûnik fel rendre.

Tovább

süti beállítások módosítása