látogató számláló

Az informátor!

A pocakos, bajszos Matt Damon hamarosan DVD-n!

Mark Whitacre titokban szalagra veszi vállalati nagyfőnökök egy megbeszélését, akik törvényellenesen rögzíteni próbálják a lizin nevű élelmiszer-adalék árát. És ugyanígy megörökít minden további megbeszélést is. Szent meggyőződése ugyanis, hogy a felvételek nemzeti hőssé avatják. Vagy mégsem?
Steven Soderbergh ismét az Ocean’s-trilógia egyik sztárját invitálta a filmjébe, hogy pellengérre állítsa a nagyvállalati üzelmeket az amerikai történelem legmagasabb beosztású céges besúgójának története alapján. Matt Damon alakítja a rafinált Whitacre-t, aki akkor is rokonszenves marad, amikor egyre jobban belebonyolódik a saját maga által szőtt hálóba, és viccesen meghökkentő dolgokat kezd művelni. Legyen résen: Az informátor! minden pillanata gyilkosan humoros!

Az informátor! 2010. március 24-én kerül a boltokba a Pro Video forgalmazásában. A lemezen DD5.1-es magyar és angol hang lesz, magyar és angol felirat kíséretében, 1.78:1-es képaránnyal. Extraként megtekinthetjük a kimaradt jeleneteket, természetesen magyar felirattal.


süti beállítások módosítása