látogató számláló

Terminátor - Megváltás: A Machinima-sorozat (frissítve)

Egyelőre semmi konkrét, csak egy borítóterv és elvileg március 24-én jön.

frissítés: szinopszis, specifikációk

2016-ban az Ellenállás katonája, Blair Williams életveszélyes küldetésre indul: a veszélyforrást keresi, amely gyengíti az emberiség védelmi erejét a Skynet nevű mesterséges intelligencia és annak Terminátorai ellen. Moon Bloodgood a Terminátor – Megváltás után ezúttal a hangját kölcsönzi Williamsnek, aki szembeszáll a T-600-asokkal, a Moto-Terminátorokkal, az Aerostatokkal és a Fejvadászokkal. A Machinima csupa izgalom és akció, különleges látványvilágát pedig videojáték-motorok és videojáték-grafikák segítségével teremtették.

A Terminátor - Megváltás: A Machinima-sorozat 2010. március 24-én kerül a boltok polcaira a Pro Video kiadásában. A lemezen sztereó magyar és DD5.1-es angol hang lesz, feliratok ugyanezeken a nyelveken. A sorozatot a kiadvány 1.78:1-es képaránnyal tartalmazza, az extrák pedig a következők lesznek:

  • Az Így készült a Terminátor – Megváltás: A Machinima-sorozat bemutatja, hogyan alakulnak a játékelemek filmmé, interjúkat tartalmaz a fejlesztőkkel és a producerekkel, és kiderül belőle, hogyan kölcsönözte Moon Bloodgood a hangját Blair Williamsnek.
  • A Blair Williams karakterprofilja részletes jellemrajzot ad az Ellenállás harcosáról, és bemutatja, hogyan használták az alkotók a machinimát a történet elmeséléséhez.


süti beállítások módosítása