látogató számláló

Április 28-án jön az Avatar!

Minden idők legsikeresebb filmje, az Avatar április 28-án jelenik meg DVD-n és Blu-rayen.

Minden idők legsikeresebb filmje, az Avatar április 28-án jelenik meg DVD-n és Blu-rayen.

James Cameron rendező kivételes műve, az Avatar különleges technikai bravúrjai természetesen a lemezen is a legmodernebb formátumban érvényesülnek majd: nagyfelbontásban, tökéletes kép- és hangminőséggel kerül a Blu-ray lemezre, hogy a szemkápráztató látvány és a vizuális effektusok sora az otthon mozizóknak is maradéktalan élményt nyújtsanak.

Decemberi bemutatója óta az Avatar nehezen megismételhető sikertörténetet írt: a többszörös Golden Globe- és Oscar-díjas film minden idők legnagyobb bevételével büszkélkedhet: az egész világon 2,6 milliárd dollárért vettek rá jegyet (ebből 1,9 milliárd az USA-n kívüli mozikban gyűlt össze). Hazánkban eddig 1.073.215 ember váltott rá jegyet, lekörözve ezzel a Titanicot, valamint a Harry Potter és a bölcsek köve című filmeket, 1.548.685.220 Ft-os bevétele pedig immár megduplázta az eddigi bevételi rekorder, a Jégkorszak 3. eredményét is. James Cameron olyan világot teremtett, amely hiteles, mégis minden részletében különbözik mindentől, amit valaha a mozivásznon vagy az életben láthattunk – e világban válik akaratán kívül is hőssé egy férfi, akinek semmi kedve már a harchoz… és végül mégis az egész civilizáció megmentésért kénytelen megvívni a mindent eldöntő csatát.

A filmet James Cameron rendezte és írta, a producer régi munkatársa, Jon Landau volt, az Avatar főszereplői Sam Worthington, Zoë Saldana és Sigourney Weaver; valamint Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi és Joel David Moore.


süti beállítások módosítása