látogató számláló

UIP hírek (2010. március 17.)

Ezen a héten: Gwyneth beszáll az angol Vacsoracsatába; Nem tudják Matt Damon lányai, hogy apjuk sztár; Mickey Rourke: kész tortúra volt a Vasember 2 forgatása; Emma Thompson túl öreg szőkének; Top 10 országos (2010. március 11-14.)

Gwyneth beszáll az angol Vacsoracsatába

Minden vágya Gwyneth Paltrow-nak, hogy ő is szerepelhessen a Come Dine with Me (kb. Vacsizz velem) című főzőműsorban, amelyben a magyar Vacsoracsatához és a Hal a tortánhoz hasonlóan celebek mérik össze gasztronómiai tudásukat. Az Oscar-díjas színésznő olyannyira odavan a műsorért, hogy minden adást megnéz – ha valamiért nem ér rá, fölveszi videóra, és utólag bepótolja a lemaradást. Gwyneth az utóbbi években kapott rá a főzésre, blogjában rendszeresen tudósít arról, milyen eredményeket ér el a konyhában, és rendszeresen megosztja rajongóival receptjeit.

A Come Dine with Me című műsor gazdája, a Channel 4 csatorna valószínűleg nem zárkózik el a színésznő szerepeltetése elől, hiszen sok nézőt vonzhat az adás.

Gwyneth Paltrow-t legközelebb a Vasember 2-ben láthatjuk, ismét a címszereplő hűséges titkárnőjét fogja alakítani.

(Iron Man 2 – hazai bemutató: 2010. árpilis 29.)

Nem tudják Matt Damon lányai, hogy apjuk sztár

Élete egyik legjobb döntésének tartja Matt Damon, hogy Los Angeles helyett New Yorkot választotta családja otthonául. – Itt nem loholnak lesifotósok a nyomomban, nyugodtan kimehetünk a parkba játszani, senki nem foglalkozik velünk – meséli Matt. – Amíg Los Angelesben laktunk, külön hadművelet volt, ha kiruccantunk valahova: álcáztuk magunkat, és ki kellett találni, hogyan rázzuk le a paparazzókat, akiknek gyakran jobb terepjárójuk volt, mint az enyém. New Yorkban mindenki a saját dolgával foglalkozik, és ha netán felismernek az utcán, akkor sem bámulnak meg, hanem zavartan továbbmennek az emberek, mintha ők kérnének elnézést.

Mivel Matt megőrizheti inkognitóját, két kislánya, a három és fél éves Isabella és a másfél éves Gia nem is tudják, hogy apjuk híres ember. – Teljesen normális életet élnek, és mivel a filmjeimet sem látták, fogalmuk sincs arról, mivel foglalkozom. Szeretném, ha ez így is maradna, ezért eszünk ágában sincs eljönni New Yorkból!

Matt Damont legközelebb a Zöld zóna című thrillerben láthatjuk. Tömegpusztító fegyverek után nyomoz az iraki háború elején, és rejtélyes összeeküvésre bukkan. A filmet az a Paul Greengrass rendezte, aki már két bombasikert készített Damonnal: A Bourne-csapdát és A Bourne-ultimátumot.

(Green Zone – hazai bemutató: 2010. június 3.)

Mickey Rourke: kész tortúra volt a Vasember 2 forgatása

Hajlandó szenvedni egy-egy jó szerepért Mickey Rourke, de a Vasember 2 forgatása már neki is sok volt. – A páncélom 12 kilót nyomott, és már akkor szenvedtem, amikor nagy nehezen rám adták – meséli a sztár, aki a Vasember 2 főgonoszát, Whiplasht alakítja. – De aztán jött a neheze, mert rohangálnom meg verekednem kellett ennyi vassal magamon, és kész tortúra volt az is, amikor lehámozták rólam a cuccot. Persze a többiek is szenvedtek a maguk páncéljával, de a saját nyomorukról meséljenek ők.

(Iron Man 2 – hazai bemutató: 2010. április 29.)

Emma Thompson túl öreg szőkének

Rosszul tette Emma Thompson, hogy szőkére festette a haját, legalábbis tízéves lánya, Gaia szerint. – Azt mondta, túl öreg vagyok már az ilyen világos hajhoz, és azonnal fessem vissza barnára – panaszkodik az Oscar-díjas színésznő. – Hiába próbáltam mentegetőzni, hogy alig múltam ötven, és igazán megengedhetem magamnak ezt a luxust, ragaszkodott az álláspontjához. A végén abban maradtunk, hogy majd hatvanévesen megszabadulok a szőke fürtjeimtől, addig legyen türelemmel.

Emma Thompsont legközelebb a Nanny McPhee és a Nagy Bumm című családi vígjátékban láthatjuk. A legendás varázsdada szerepében tér vissza, és ismét megzaboláz egy csapat komisz gyereket.

(Nanny McPhee and the Big Bang – hazai bemutató: 2010. május 27.)

Top 10 országos (2010. március 11-14.)



süti beállítások módosítása