látogató számláló

Tejcukor-érzékenyeknek is: Milk&Sugar

Ami már nagyon ráfért a zenei életre: Milk&Sugar - You Got Me Burnin’.

Ami már nagyon ráfért a zenei életre: Milk&Sugar - You Got Me Burnin’. A tehetséges producerpáros remekül összeillesztette szokásos house groove-jait Ayak soulos, tiszta hangjával. A dal dinamikus, magával ragadó és egyértelmű siker várományos. Sőt! Németországban a klip már meg is szerezte a Viva Clubrotation első helyét.

A müncheni duó nem akármilyen karrierrel büszkélkedhet. 12 éve szórják a sikertrackeket, és ők voltak az elsők, akiknek volt listaelső daluk egymás utáni három évben is. (2008, 2009 és 2010) Mike Milk és Steven Sugar közös ügyködése valójában 1993-ban kezdődött, de ekkor még más néven. A nemzetközi ismertséget talán a Paul Young-átdolgozás, a Love is in the Air hozta meg számukra 2001-ben. A következő nagy siker, amely még az Egyesült Államokat is meghódította, a 2004-es Let the Sun Shine volt.

A You Got Me Burnin’ egy új mixalbum egyik dala lesz. A Housemusic.de sorozat tizedik darabja, a vol.X, olyan előadóktól tartalmaz trackeket vagy mixeket, mint Jamie Lewis, David Penn, Alex Kenji, B.B.E., Yves Murasca, Thomas Gold, Raul Rincon és természetesen a Milk&Sugar You Got Me Burnin’-je is hallható rajta. De elég csak lemenni egy valamirevaló klubba, perceken belül felcsendül, az biztos.


süti beállítások módosítása