látogató számláló

Hamarosan jön a Compact Disco új albuma

Mindig nagy feladat a második album elkészítése, hiszen ha egy csapat debütáló anyagával berobban a köztudatba, akkor nagyon sok esetben válik a második lemez a vízválasztóvá. Ha az gyengébb az előzőnél, akkor elkönyvelik a produkciót “one hit wonder”-nek, viszont, ha sikerül az előző lemez sikerét megfejelni, akkor egyre többen és többen kezdenek el odafigyelni a zenekarra.

Compact Disco //Mindig nagy feladat a második album elkészítése, hiszen ha egy csapat debütáló anyagával berobban a köztudatba, akkor nagyon sok esetben válik a második lemez a vízválasztóvá. Ha az gyengébb az előzőnél, akkor elkönyvelik a produkciót “one hit wonder”-nek, viszont, ha sikerül az előző lemez sikerét megfejelni, akkor egyre többen és többen kezdenek el odafigyelni a zenekarra. Mi úgy érezzük, hogy a Compact Disco-nak sikerült a fejlődés, az új album egy sokkal érettebb anyag, mely híven tükrözi a zenekar elmúlt másfél évének zenei fejlődését.

A 10 dalos anyagon a fiúktól már megszokott slágeres dallamokat hallhatjuk, a tőlük szintén megszokott korszerű és előremutató hangszerelésben. Így egyértelműen kijelentjük, hogy a zenekar végérvényesen felírta magát a honi zenei térképre. És, hogy ne csak egy elektronikus rétegzenei produkciónak tartsák őket, arról gondoskodik az egyre nagyobb számú közönség, melynek köszönhetően a legkülönfélébb rendezvényekre, feladatokra  hívják meg a a fiúkat: fesztiválok, klubbulik, remixversenyek, vállalati rendezvények, filmzene szerzés, reklámfilmzenei felhasználás, Liszt-remix és sorolhatnánk még a felkéréseket.

Hál’ Istennek, a mainstream média is egyre többet foglalkozik a produkció hazai és nemzetközi sikereivel, így megalapozottan jelenthetjük ki, hogy hatalmas várakozás előzi meg a zenekar új albumát.

Az első klipes dal a Feel The Rain lesz, mely az MR2 Petőfi és több regionális rádió playlistjén figyel már.

Compact Disco Szombat Esti HázAki az új anyagot élőben is meg szeretné ismerni, megteheti május 14.-én, amikor a Compact Disco a Symbol Budapest Szombat Esti Ház sorozatának vendégeként mutatja be azt, itt egyébként megvásárolható is lesz az új album is. A kezdés este 11-kor lesz, így az Ákos koncertre látogatók is átérnek kedvencük kedvenc hazai zenekarának koncertjére.

Compact DiscoAz elmúlt időszak további Compact Disco eseményei a már megszokott távirati stílusban alant olvashatóak:
– A Compact Disco-t jelölték a Viva Comet Év együttese díjára
– A Compact Disco megnyerte az Év Albuma díjat az Antropos.hu szokásos éves szavazásán
– A Red Bull és a Tisza mellett, újabb támogatók álltak a zenekar mögé a T-Mobile és a Police (napszemüveg) “személyében”. Ezúton is köszönjük.
– A Red Bull meghívta a Compact Disco-t is a Liszt-Remix című rendezvényére május végén.
– Az angol Age Media kiadó worldwide megjelenteti a zenekar I’m in love, Without You és Fly or Dive című kislemezét még az idei évben.


süti beállítások módosítása