látogató számláló

Alex Gaudino - A dallamgyáros

Alex Gaudino feat. Kelly Rowland – What A Feeling
Alex Gaudino ezzel a dallal is bizonyítja, hogy nem ismer műfaji határokat. Dallamai annyira fülbemászóak, hogy nem kell a dance-műfaj szerelmesének lenni ahhoz, hogy valaki megszeresse What A Feeling című új trackjét.

Alex Gaudino feat. Kelly Rowland – What A Feeling

Alex GaudinoAlex Gaudino ezzel a dallal is bizonyítja, hogy nem ismer műfaji határokat. Dallamai annyira fülbemászóak, hogy nem kell a dance-műfaj szerelmesének lenni ahhoz, hogy valaki megszeresse What A Feeling című új trackjét. És persze ügyesen választ „vokalistákat”, hiszen most a széles körben ismert és elismert Kelly Rowland a partnere.

Alex Gaudino feat. Kelly Rowland - What A FeelingA What A Feeling a 30-as korosztálynak (és az ennél idősebbeknek persze) összeforrt a Flashdance klasszikus, táncolós betétdalával, és elsőre ijesztő lehet, hogy Gaudino ehhez nyúlt hozzá. Az olasz DJ azonban csak a címválasztásban volt sablonos, a dallamkreálásban cseppet sem. Remek kis táncolható-dúdolható dalt hozott össze ezúttal (is).

Kelly RowlandNagy szerencséje a dance stílusnak, hogy jó ideje már inaktív a Destiny’s Child. Kelly Rowlandet ugyanis sorra kérik fel a szcéna előadói, és az ő neve egyrészt garancia a sikerre, másrészt nagyobb tömegeket is a stílus felé fordít. Énekelt ő már Tiziano Ferro és David Guetta oldalán is, és most Alex Gaudinónak mondott igent. A DJ honlapján ugyan egy hatalmas underground felirat virít, de dallamai korántsem csak egy szűk rétegnek tetszenek, pláne ha ilyen remek énekhanggal egészíti ki őket.
A dalhoz tartozó klipben Alex okosan átengedte a teret Kellynek. Egyrészt látványban is üdítőbb jelenség az énekesnő, másrészt a történethez többet tud hozzátenni. Akik látták a Tánckar című filmet Michael Douglasszel, azok joggal érezhetnek némi hasonlóságot, de fellelhető benne azért egy kis Flashdance-érzés is, tehát valahol mégiscsak eljátszanak a címbéli azonossággal. A lényeg mindenesetre a tánc ereje, amelyet Rowland remekül prezentál. Gaudino pedig a széksorok közül szolgáltatja hozzá a talpalávalót. Hisz ez a hivatása.

A videoklipet megtekinthetitek itt:
Alex Gaudino feat. Kelly Rowland -  What a feeling


süti beállítások módosítása