látogató számláló

Rosie Huntington-Whiteley: jobb filmezni, mint modellkedni

Alig várta Rosie Huntington-Whiteley, hogy Hollywood felfedezze, mert topmodellkedés ide vagy oda, kicsit unta már ezt a fajta munkát.

Alig várta Rosie Huntington-Whiteley, hogy Hollywood felfedezze, mert topmodellkedés ide vagy oda, kicsit unta már ezt a fajta munkát. – A bányászok munkája biztos fárasztóbb, de az is rengeteg energiát elvesz az embertől, ha egész nap bikiniben fura pórokba facsarja magát – mondja a 24 éves angol lány. – A filmezés sokkal izgalmasabb, mindig történik valami, és rengeteg más eszközt is be tudok vetni, nem csak a testemet meg az arcomat.

A fehérneműmodellt Michael Bay rendező fedezte fel, aki hobbiként reklám klipeket is forgat – Rosie a Victoria’s Secret arcaként többször is szerepelt a mester munkáiban. Bay a Transformers 3 előkészítése közben világosodott meg: ha amúgy is utálja Megan Foxot, az első két rész női főszereplőjét, Rosie-t viszont éppen ellenkezőleg, cserét hajt végre. Így lett Rosie a Transformers 3 sztárja, amit senki nem bánt meg, persze Megant kivéve.

Rosie a szuperprodukció forgatása közben hol bőrig ázott, hol majdnem megégett, de nagyon bírta az állandó felfordulást. – Volt olyan nap, hogy olyan koszos voltam, hogy percekig fekete lé csorgott rólam a zuhany alatt, a körmöm meg tisztára berepedt. Már az első héten csupa kék-zöld lett mindenem, és ez így is maradt a forgatás végéig, a sminkesek nem győzték eltüntetni. A legjobb poén mégis az volt, hogy hét hónapig magas sarkúban rohangáltam. Nagyon formás lett tőle a vádlim, és szerintem bárkit lehagynék benne százon.

(Transformers: Drak of the Moon – hazai bemutató. 2011. június 30.)


süti beállítások módosítása