látogató számláló

Az elsők bemutatkoznak

A mutánsok tegnap este mind New Yorkba gyűltek...

A mutánsok tegnap este mind New Yorkba gyűltek. Az X-Men – Az elsők (X-Men: First Class, hazai bemutató: június 2.) a legendás Ziegfeld Moziban került először a nézők elé, és az ünnepélyes vetítésen természetesen ott volt mindenki, jó és gonosz, aki a nyári szezon talán leglátványosabb filmjében beveti különleges képességeit az emberiségért vagy éppen ellene. A fiatal Magnetót alakító Michael Fassbender természetesen a filmben ruhája alatt szárnyakat rejtegető Zoe Kravitz-cal kéz a kézben érkezett, hiszen ők nem csak a moziban alkotnak párost. De megjelent, és elkápráztatta a rajongókat January Jones, valamint az új X professzor, James McAvoy, Kevin Bacon, Rose Byrne és Lucas Till is.

– Azért jó eljönni egy ilyen premierre – szemtelenkedett Fassbender a vörös szőnyegen –, mert itt végre felöltözve is láthatom a partnernőimet. A forgatáson erre kevés esélyem volt.

Az ír színész valószínűleg nem a barátnőjére célzott, hanem a gyönyörű January Jones-ra, aki Emma Frost szerepében többnyire meglehetősen alulöltözve volt kénytelen küzdeni. A hírek szerint Michael Fassbender-t ez jobban megviselte, mint az összes akciójelenet együttvéve: amikor Jonesszal kellett volna beszélnie vagy verekednie, nem nagyon mert partnernőjére nézni.


süti beállítások módosítása