látogató számláló

Kiderült Fox távozásának oka

Shia LaBeouf szerint partnernője túl erotikusnak ítélte karakterét a Transformers-filmekben.

Shia LaBeouf szerint partnernője túl erotikusnak ítélte karakterét a Transformers-filmekben.

Megan Fox két Transformers-filmben szerepelt, majd a múlt évben már nem vállalta a folytatást, így a model Rosie Huntington-Whiteley lett a Transformers 3. női főszereplője.

LaBeouf most elárulta az igazságot a színésznő távozásának okairól: szerinte Foxnak egyáltalán nem jött be a rendező Michael Bay stílusa.
"Megan egy idő után kínosnak érezte azt, hogy a karaktere gyakorlatilag kimerül abban, hogy buja és szexi. Sokak szerint Michael filmjeiben az a közös, hogy ilyen módon ábrázolja a nőket. Mike munkáit ez a kamaszos szexualitás hatja át. Nincs is ezzel semmi gond, de úgy tűnik Megan kényelmetlenül érezte magát emiatt.

A teljes ismeretlenségből hirtelen Amerika legszexibb nőjévé vált a Transformers erősen szexuális szerepe miatt, ezt pedig nagyon nehezen fogadta el. Amikor forgattunk, akkora volt a hajtás, hogy Mike-nak és Megannak nem volt alkalmuk megbeszélni a sérelmeiket és Mike-ból egyébként is hiányzik a tapintat." - mesélte LaBeouf.

A színész szerint új partnere, Huntington-Whiteley jobban megbékélt a szexi szereppel, hiszen korábban fehérneműmodel volt.
"Rosie a Victoria's Secrettől jött, szóval elég rutinosan vette az akadályokat, nem vette zokon Mike különös filmes módszereit és stílusát, ezért egészen más volt most a hangulat a forgatáson."

Forrás: hbo.hu


süti beállítások módosítása