látogató számláló

Megan Fox mélyen megbánta, hogy hitlerezett

Könnyekben tört ki Megan Fox, amikor meglátta a tévében Rosie Huntington-Whiteley-t a Transformers 3 moszkvai világpremierjén...

Könnyekben tört ki Megan Fox, amikor meglátta a tévében Rosie Huntington-Whiteley-t a Transformers 3 moszkvai világpremierjén. – Még másnap is azt hajtogatta, hogy neki kellett volna ott állni a pódiumon – meséli a színésznő egyik barátja. – Most tudatosult benne igazán, hogy nagyon elszúrta, nem kellett volna lehitlereznie Michael Bayt, bármennyire is utálják egymást. Megan sokért nem adná, ha az egész trilógiában ő lehetett volna a női főszereplő.

Mint nemrég kiderült, Megan Fox hiába volt a Transformers 1-2 női főszereplője, repülnie kellett a harmadik részből, mert Hitlerhez hasonlította a sorozat rendezőjét, Michael Bayt. Ez nem Bay-nél, hanem a producernél, Steven Spielbergnél verte ki a biztosítékot, aki azonnal telefonált, hogy Megannek mennie kell. Bayről egyébként a többi szereplő is őszintén elismerte, hogy nem éppen terápiás foglalkozás vele dolgozni, de attól mindenki tartózkodott, hogy valamely történelmi személyiséghez hasonlítsa.

(Transformers: Dark of the Moon – hazai bemutató: 2011. június 29.)


süti beállítások módosítása