látogató számláló

Adam Sandler hotelbe költözik

A Hotel Transylvania-nak díszes vendéglistája van: Adam Sandler mellett Steve Buscemi, Kevin James, Andy Samberg, Molly Shannon és David Spade is helyet kap itt.

A Hotel Transylvania-nak díszes vendéglistája van: Adam Sandler mellett Steve Buscemi, Kevin James, Andy Samberg, Molly Shannon és David Spade is helyet kap itt. Ők működnek közre ugyanis a Sony Pictures Animation (a Derült égből fasírt-ot is jegyző stúdió) új 3D-s animációs vígjátéka, a Hotel Transylvania elkészítésében.

Az Erdélyben játszódó történet hőse természetesen Drakula gróf lesz, aki kastélyát ötcsillagos szállodává alakítja, hogy nála pihenhessenek meg a vérszívásba, kísértésbe és ijesztgetésbe megfáradt vámpírok, vérfarkasok, és társaik. A halhatatlan szállodaigazgató életének békéjét csak kamasz lánya zavarja meg: az aggódó apuka ugyanis mindent elkövetne, hogy gyermekét megvédje a világban rá leső veszélyektől. Ám egyszer egy halandó turista is betéved a szállóba, és rögtön szemet vet a lányra…

A filmben Kevin James Frankensteint, David Spade Quasimodót, a szálloda séfjét, Steve Buscemi és Molly Shannon pedig egy boldog, sokgyerekes vérfarkas-házaspárt alakít. Bár animációs filmről van szó, a színészek jóval többet adnak hozzá, mint a hangjukat: a készítők az előzetes szinkronfelvételek során kamerákat irányítanak színészeik arcára és szájára: így az arcjátékuk, grimaszaik és szájmozgásuk szolgál majd alapul a filmbeli figurák elkészítéséhez.

Sandler és Kevin James már úgyis gyakorlott a közös szinkronizálásban: A gondozoo-ban (Zookeeper, hazai bemutató: július 21.) James állatkerti őrt alakít, az őt szépre-jóra és nőszerzésre oktató kismajomnak az eredeti változatban Adam Sandler kölcsönzi a hangját.


süti beállítások módosítása