látogató számláló

Nyári időtöltésnek: A visszatérés

Lisa Kudrow sorozatát nem sokan ismerik, ennek oka, hogy televízióban nemigen futott nálunk, de dvd-n viszont megjelent a Pro Video újrakiadásában.

Lisa Kudrow sorozatát nem sokan ismerik, ennek oka, hogy televízióban nemigen futott nálunk, de dvd-n viszont megjelent a Pro Video újrakiadásában.

Lisa Kudrow közvetlenül a Jóbarátok befejezését követően egy szitkom projektbe kezdett, méghozzá nem mással, mint Michael Patrick Kinggel (Szex és New York).

visszatérés_room

A sorozatban Valerie Cherish (Kudrow) 10 év után visszatér a régi tv-csatornájához, hogy egy valóságshowt kapjon, és ezzel együtt egy kisebb szerepet a csatorna új vígjátéksorozatában.
Természetesen semmi nem alakul úgy, ahogy kellene: Valerie nem veszi ugyanis észre, hogy ő már nem az a fiatal színésznő, aki egykoron volt. Az egyik író a kezdetektől fogva pikkel rá, fiú-kollégái is a korát tippelgetik, de magától a 'folyamatosan követnek a kamerák' helyzetből is sok ciki dolog következik.

A sorozatban több (mára már) ismert színész játszik, mint Malin Akerman, Laura Silverman vagy Kellan Lutz.

A teljes sorozat 2 dvd-n kapott helyet. A lemezeken angol és francia 2.0 Dolby Surround-ot hallhatunk, és a magyaron kívül még tucatnyi felirattal elláthatjuk a részeket. Halláskárosult angol is megtalálható.
A sorozat egészét Rec-stílusban (videokamerás) vették fel, 4:3 képarányban. Ennek megfelelően az éles képekről le kell mondanunk. Az eredeti hang viszont jól szól.

jelenetkép_avisszateres

A lemezekről az extrák sem maradtak le: audiokommentár néhány epizódhoz, Valerie a Dancing with the Stars felvételén, Interjú Valerie-vel. Ezek magyar felirat nélkül, eredeti nyelven érhetőek el.

A sorozatot minden Lisa Kudrow-rajongónak ajánlom, és azoknak akiket érdekel a tv/film világa, ugyanis jó néhány trükköt és kulisszatitkot tudhatunk meg az ilyen felvételekről.


süti beállítások módosítása