látogató számláló

S.O.S. Love!

Sas Tamás 3D-ben forgatja legújabb romantikus vígjátékát.

Itt az év meglepetésfilmje – 3D-ben forog az S.O.S. Love!

Magyar-amerikai-orosz közös produkcióban forgatja Sas Tamás a Magyarországon blockbusterként elhíresült „S.O.S Szerelem!” című film (több, mint 300 ezer nézővel 2007 legnézettebb magyar filmje a mozikban, 100 ezer eladott DVD, 3 és fél millió televíziónéző, 5 millió YouTube letöltés) alapján írt új romantikus vígjátékát.

Hollywoodban nem most figyeltek fel az egyik legnézettebb hazai rendező munkáira, hiszen néhány éve a „Szerelemtől sújtva” már igen nagy elismerést vívott ki azzal, hogy a Los Angeles Times a „hónap legjobb idegen nyelvű filmjének” választotta Sas párkapcsolati thrillerét.

A direktor, aki most producerként is jegyzi az új filmet, ismét nagy dobásra készül! Romantikus vígjátékában olyan sztárok szerepelnek, mint a földkerekségen mindenütt ismert Daryl Hannah, a Titanicból emlékezetes „rosszfiú” Billy Zane és mintha még Tom Cruise is feltűnne az új produkcióban…

A további főszerepekben két feltörekvő, fiatal amerikai színész, C.J. Thomason és Christine Kelly láthatók. Már mindketten ott vannak az álomgyár előszobájában. Kisebb, de jelentős debütjeik után talán éppen ez a forgatás alapozza meg számukra az utat a hírnév felé. Maxim szerepét egy fiatal orosz színész, Jevgenyij Stichkin alakítja.

Az akcióelemeket sem nélkülöző vígjátékban további főszerepeket kaptak a hazai közönség kedvencei, a sármos Hujber Ferenc, a mostanában színészként is egyre sikeresebb producer-rendező Árpa Attila, a csodaszép Kovács Patrícia, valamint Hevér Gábor és Szinetár Dóra.

Az S.O.S. Love! a filmtörténet első 3D-ben élvezhető romantikus vígjátéka lesz!

A szuperprodukció indulásának híre talán azért is kelthet nagy feltűnést, mert mint a rendező-producer elmondta, Magyarországon az utóbbi másfél-két évben kialakult filmszakmai helyzet miatt nem indulhattak el mozifilmek és ez a produkció sem kapott eddig egyetlen fillér állami támogatást sem.

Az S.O.S. Love! július közepétől forog Los Angeles-i, majd ezt követően augusztus végéig magyarországi helyszíneken.

A hazai bemutatót december közepére tervezik.

Forgalmazó a Fórum Hungary.

A történet…

„Mit kínál Önnek ügynökségünk? Romantikát szállítunk nagy sebességgel, bárhol, bármikor és bármilyen formában! Az első randevútól egészen a hálószobáig kísérjük Önt! Hívjon, segítünk! S.O.S Love!”  Romantikus komédia egy társkereső ügynökségről, akik a hazai pályáról egy külföldi munkával rögtön a mélyvízbe csöppennek, amikor megbízást kapnak egy orosz vállalkozótól egy hollywoodi sztár behálózására…

2011 nyara, a gazdasági válság a társkereső-ipart is elérte. Az S.O.S. Love! eddig oly sikeres és harcedzett csapata hosszabb ideje munka nélkül vegetál. A cég két tulajdonosa, Betti (Kovács Patrícia), szerelme, Marci (Hujber Ferenc)  valamint Marci régi barátja, Ricsi (Árpa Attila) már a profilváltást fontolgatják a talpon maradás érdekében. Ezalatt Öcsi (Hevér Gábor) a rá jellemző hebrencs lelkesedéssel külföldi kuncsaftokra vadászik. Az S.O.S. iroda reklámszövegét több nyelvre lefordítva szétküldi a neten anélkül, hogy Marciéknak szólna.

Hamarosan meg is lesz az eredménye, bár nem egészen úgy, ahogy Öcsi elképzelte. Az irodájuk előtt a három fiút ijesztő körülmények között autóba tuszkolják és hamarosan egy gazdag orosz „maffiózó” fényűző házában találják magukat. Kiderül, hogy a szerető báty éppenhogy felserdült, elkényeztetett és hisztérikus húgának, Zoyának (Christine Kelly) szeretne kedveskedni egy apró ajándékkal.

Ajándékul a lány rajongásának aktuális tárgyát, Jake Griffint (C.J. Thomason), a fiatal és igen jóképű amerikai sorozatsztárt szemelte ki. Griffin éppen Fóton forgatja első rendezését, tehát a magyar cég neten érkezett ajánlata kapóra jön az orosznak.

Sajnos közben a forgatás az anyagi problémák miatt leállt, és a fiatal sztár visszautazik az Államokba, de sebaj, a melegszívű báty felajánl egymillió dollárt, ha hőseink utána utaznak és megszerzik imádott húgocskájának a férfit. Az, hogy milyen módon teszik ezt, magánügyük, de a költségeket természetesen állja. Rögtön a rendelkezésükre is bocsát egy komolyabb összeget, valamint kilátásba helyez egy „életveszélyes fenyegetést” is, ha mégsem sikerülne a dolog.

Az S.O.S. Love! csapata elindul tehát Los Angelesbe, hogy kinyomozzák Jake lakhelyét, megismerjék szokásait, és ennek alapján kidolgozzák a tervet, hogy mi módon ismertessék össze a nemsokára megérkező Zoyával. És ami még nehezebb feladat, hogyan érjék el, hogy Jake meglássa a szépséget a lányban, és persze ellenállhatalanul vonzódni kezdjen hozzá. Mivel a hisztis  lányban egyelőre ők maguk sem találnak semmi vonzót, tisztában vannak vele, hogy embertpróbáló feladat előtt állnak.  A kelekótya Öcsi természetesen úgy gondolja, hogy mivel ezt a megbízást ő szerezte, ő is fogja levezényelni. Ennek egyenes következménye, hogy aztán semmi sem úgy alakul, ahogy hőseink eltervezik...

A legfontosabb szerepekben…

Mimi – Daryl Hannah

A világhírű filmszínésznő Brian De Palma Őrjöngés című filmjében mutatkozott be, 1978-ban. Azóta számtalan jelentős, nálunk is bemutatott filmben szerepelt, így a Szárnyas fejvadász, A szomszéd nője mindig zöldebb, a Hárman párban, az Acélmagnóliák, a Tőzsdecápák, a Roxanne című nemzetközi sikerekben. A közelmúltból Tarantino emlékezetes Kill Bill-jének gyilkos nővérkéjeként emlékezhetünk rá.

Ed Schaeffer – Billy Zane

A legendás Vissza a jövőbe című filmben mutatkozott be, és azóta számos filmben szerepelt, de nálunk legismertebb és legnépszerűbb szerepe a Titanicban volt.

Marci – Hujber Ferenc

Hujber Ferencet színpadi szerepek és folyamatos szinkron munkái (emlékezetes alakítása volt pl. az Immigrants – Jóska menni Amerika c. rajzfilmben)  mellett elsősorban játékfilmekben nyújtott főszerepei alapján ismeri a magyar közönség, hiszen azok között az utóbbi 10 év toplistás produkciói is ott vannak (Közel a szerelemhez, Nincsen nekem vágyam semmi, Valami Amerika 1-2., Állítsátok meg Terézanyut!, Majdnem szűz).

Ricsi – Árpa Attila

A népszerű televíziós munkái (Heti Hetes, Gálvölgyi show stb…) által ismert producerrendezőt színészként is megkedvelte a közönség, és már a hazai színpadokon is elismeréseket aratott (Czukor show, Cabiria éjszakái). Szereplőként volt jelen a Hippolyt, az Egy szoknya, egy nadrág, a Czukor show című filmekben, rendezője volt a sikeres Argó-nak, társproducere az Európa Expressz-nek és a Pál Adrienn-nek. Az utóbbi években már  külföldi produkcióban is szerepet osztottak rá.

Betti – Kovács Patrícia

Az egyik legfoglalkoztatottabb fiatal színésznő. Figyelemre méltó színpadi szerepei mellett szinte állandó alkotótársa Sas Tamásnak. A Szerelemtől sújtva, az S.O.S. Szerelem! a 9 és ½ Randi, vagy legutóbb a Szélcsend című filmek mindegyike közös munkájuk, de láthattuk őt néhány éve Lovasi András partnereként a Sztornóban is.

Öcsi – Hevér Gábor

A Nemzeti Színház tagja, rendkívül elismert színházi tevékenységein túl a szinkronrendezők egyik kedvence, Leonardo di Caprio állandó szinkronhangja. Az S.O.S. Szerelem!, a 9 és ½ Randi, a Szinglik éjszakája, valamint a Presszó 10 év című filmekben láthattuk legutóbb. Ő szintén Sas Tamás állandó munkatársának számít.

Cynthia – Szinetár Dóra

A magyarországi musical és operett színpadok kiemelkedő egyénisége, eddig elsősorban a televízióban kapott jelentős filmszerepeket (Velem mindig történik valami, Isten teremtményei, Elveszett gyémántok, Rómeó és Júlia). Rendhagyó módon egy német-magyar koprodukcióban volt szerepe a mozivásznon (Laurin). Sas Tamás filmjében először szerepel majd a hazai mozikban.

Jake – C.J. Thomason

C.J. a texasi Abilene-ben született. 12 éves kora óta foglalkozik színészettel, állítása szerint a testvérével való rivalizálásnak köszönhetően.  Az álomváros bennfentesei szerint az egyik legígéretesebb tehetség, aki fantasztikus hollywood-i karrier előtt áll, korábban az egész világon közismert New York-i helyszínelők, A Harper-sziget és az Agymenők televíziós sorozatokban, valamint a Transformers című szuperprodukcióban szerepelt.

Zoya – Christine Kelly

Christine Kelly egyike a fiatal, feltörekvő hollywoodi színésznőknek. Filmes családból származik, 10 éves korától áll színpadon, különféle musical szerepekben. Első filmes alakítása a Loving the Bad Man című filmben volt 2009-ben.

Maxim – Jevgenyij Stichkin

Az 1974-es születésű moszkvai színész rendkívül gazdag televíziós karrierje mellett 1993 óta filmezik, egyre többet foglalkoztatják ezen a területen is. 2010-ben három jelentős orosz filmben is szerepelt, köztük Nyikita Mihalkov háborús eposzának 2010-es folytatásában (Utomlyonnye solntsem 2: Predstoyanie) kapott lehetőséget arra, hogy a nemzetközi szakmai közvélemény is megismerje.

A további szerepekben…

Az S.O.S. Love! kisebb szerepeiben is nagy egyéniségek vállalnak részt a munkából. Tapasztalt, több meghatározó filmben is emlékezetes szerepet alakító, kedvelt színésszel büszkélkedhet a produkció. A teljesség igénye nélkül:

Elek Ferenc
Kaszás Géza
Kálloy Molnár Péter
Jordán Adél
Kautzky Armand
Kolovratnik Krisztián
Kéri Kitti
Vicei Zsolt

és még sokan mások...

Szeretettel várunk mindenkit 2011. december 15-től a mozikban!


süti beállítások módosítása