látogató számláló

David Guetta új albummal zárja a nyarat

A Grammy-díjas DJ ‘Nothing But The Beat’ című új lemeze augusztus 29-én jelenik meg!

A Grammy-díjas DJ ‘Nothing But The Beat’ című új lemeze augusztus 29-én jelenik meg!

A világslágereiről ismert David Guetta legutóbb Flo-Rida és Nicki Minaj közreműködésével készült “Where Them Girls At” és Taio Cruz és Ludacris-szal felvett “Little Bad Girl” számokkal került fel ismét a slágerlisták tetejére.  Ezek a szerzemények már a sztár dj / producer ötödik stúdióalbumának előfutárai voltak, melynek kiadása méltó lezárása az idei nyárnak. Az új lemez ismét elképesztő sztárparádét vonultat fel olyan együttműködőkkel, mint Flo-Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Ludacris, will.i.am, Akon és további előadók. Nemrégiben Guetta Snoop Dogg-nak is készített remixet, a “Sweat”-hez, amely a rap ikon nemrégiben megjelent albumán található, de felkerül David új albumára is. Ez a dal – ahogy azt a sztár dj / producertől megszokhattuk – napjainkig világszerte kötelező darab a klubok táncparkettjein és persze a rádiókban.

Az új anyag méltó követője lesz Guetta 2009-es, ‘One Love’ című albumának, amely valódi nemzetközi áttörést jelentett a művész számára. ‘One Love’ és az azt követő 2010-es újrakiadás, a ‘One More Love’ CD-k több mint 3 millió példányban fogytak el világszerte, amelyhez kapcsolódó maxilemezekből pedig további 12 millió darab kelt el, olyan slágerekkel gazdagítva a pop zenei palettát , mint a “Sexy Bitch” featuring Akon (háromszoros platina az USA-ban és No. 1 az Egyesült Királyságban), a  “When Love Takes Over” featuring Kelly Rowland (11 hétig volt No. 1 szerte Európában), a “Memories” featuring Kid Cudi, “Gettin’ Over You” , amit Chris Willis-szel, valamint Fergie és LMFAO közreműködésével készített és top hit, a “Who’s That Chick” featuring Rihanna.  A ‘One Love’ négy No. 1 maxival büszkélkedhet az Egyesült Királyságban, és négy No. 1 dallal az amerikai Billboard club chart-on, és emellett elnyerte a tekintélyes francia NRJ Music Awardon a Legjobb Nemzetközi Albumnak járó díjat.

Guetta tagadhatatlanul mára a világ egyik legkeresettebb és legnagyobb hatást gyakoroló dj / producerévé vált.  A Billboard Magazine szerint “sikerült megváltoztatnia a 40 top rádió hangzását”. A ‘One Love’ sikerei mellett David követte el a Black Eyed Peas játszási rekordokat döntögető “I Gotta Feeling” című dalát, akárcsak Flo-Rida “Club Can’t Handle Me” című slágerét, ami szintén No. 1 volt az Egyesült Királyságban és a top 10-ben volt az USA-ban is.

Ebben az évben David felmarkolhatta a második Grammy-díját is (Best Remixed Recording) Madonna Revolver című számához készített remixéért, aki egyébként 2010-ben is kapott ugyanebben a kategóriában díjat a saját szerzeményű “When Love Takes Over”-hez készített átiratáért. Emellett a 2011-es World Music Awards-ról is három díjjal térhetett haza (Best Producer, Best Music Video és Best Commercial Dance Track).

David Guetta mára egyértelműen a világ egyik DJ óriásává nőtte ki magát, aki világszinten több mint 5 millió albumot és 17 millió maxilemezt adott el karrierjének összességét tekintve. Hihetetlen népszerűségét jelzi az is, hogy Facebook oldalát több mint 18 millió ember követi.

www.davidguetta.com www.myspace.com/davidguetta, www.youtube.com/davidguetta, www.facebook.com/davidguetta, www.twitter.com/davidguetta


süti beállítások módosítása