látogató számláló

Sam Worthington Matt Damonnak köszönheti karrierjét

Az életben sokszor csak egyetlen pillanaton múlik a siker.

Az életben sokszor csak egyetlen pillanaton múlik a siker.

Régi nagy igazság, hogy sokszor a sikert és a bukást csupán egy apró hajszál választja el egymástól. Így volt ez az AVATAR sztárjával, Sam Worthingtonnal is, aki James Cameron 3D csodája előtt főleg mellékszerepeket kapott, illetve főleg független filmekben csillogtathatta meg tudását.

Cameron első körben Matt Damont szemelte ki az AVATAR főszerepére, de Damon épp akkor elfoglalt volt A Bourne-ultimátum munkálataival, így nem tudta vállalni Jake Sully szerepét. A Titanic rendezőjének figyelme ezt követően terelődött a fiatal, jóképű színészre, aki mielőtt sztárrá vált volna kőművesként is kereste kenyerét. Az AVATAR jelenleg minden idők legnagyobb bevételét produkáló filmje és a korábban szinte ismeretlen színészt a legnagyobb hollywoodi sztárok sorába emelte.

Ahogy mondani szokták, a többi már történelem. Sam Worthington azóta A-kategóriás sztárrá vált, minden ajtó megnyílik előtte. Olyan filmekben kapott azóta szerepet, mint például A titánok harca, vagy a magyar mozikban január 12-én megjelenő Texas gyilkos földjén című thriller, melyben egy olyan nyomozót alakít, aki egy kíméletlen sorozatgyilkos nyomába ered. A sztár jelenleg az AVATAR második részének forgatására készül.


süti beállítások módosítása