látogató számláló

Hát ezért csúszik a Star Trek 2

Már megkezdődtek a Star Trek 2 előmunkálatai, de eddig csak egy-két apró hírmorzsa érkezett a szereplőkről, ezért J. J. Abrams rendező karácsonyi ajándékként hajlandó volt egy kicsit többet is elárulni a rajongóknak.

Már megkezdődtek a Star Trek 2 előmunkálatai, de eddig csak egy-két apró hírmorzsa érkezett a szereplőkről, ezért J. J. Abrams rendező karácsonyi ajándékként hajlandó volt egy kicsit többet is elárulni a rajongóknak. A legfontosabb információ, hogy a filmet 2D-ben forgatják le, és csak utána konvertálják át 3D-be. – Szerencsére lesz elég időnk arra, hogy rendesen megcsináljuk, mert ha kapkodnánk, sehogy se nézne ki – mondja a szűkszavú rendező. – Az még nem dőlt el, hogy IMAX-ben forgatunk-e. Kedvenc formátumom, de nagyon drága, ezért nem az enyém az utolsó szó ezzel kapcsolatban.

A rendező most sem árulta el, vajon a sorozat kedvenc főgonosza, Khan szerepére szerződtette-e Benicio Del Torót, vagy más feladatot szán neki. Az viszont biztos, hogy a sok hónapos nekifutás után most már heteken belül elstartol a forgatás.

(Star Trek – hazai bemutató: 2013. május)


süti beállítások módosítása