látogató számláló

Buli, csak őszintén

Egy jó buliban furcsa arcok gyűlnek össze. A Másnaposok rendezője, Todd Phillips ezúttal producerként gyűjtötte maga köré a legeszementebb arcokat: csupa fura figurából, fiatal színészből állította össze a Project X – A buli elszabadul című filmje társulatát.

Egy jó buliban furcsa arcok gyűlnek össze. A Másnaposok rendezője, Todd Phillips ezúttal producerként gyűjtötte maga köré a legeszementebb arcokat: csupa fura figurából, fiatal színészből állította össze a Project X – A buli elszabadul (Project X, hazai bemutató: március 15.) című filmje társulatát.

A filmre vett, káoszba fulladó házibuli őrültebb a Másnaposok-nál és vadabb minden lehetséges folytatásnál. Talán azért sikerült így, mert a fiatal színészeket bár különös gonddal válogatták össze (a két főszereplő fejenként 8-8 meghallgatás után kapta meg a szerepet), de igazából nem kell játszaniuk. Önmagukat adják.

Egyikük, a 19 éves Dax Flame aki a film szerint a vad buli minden eseményét kamerájára rögzíti – tulajdonképpen az ő felvételei adják a film nagy részét – például annyira saját magát játssza, hogy valóban Daxnek hívják, és valóban a kamerája tette híressé. Középiskolás éveit azzal töltötte, hogy videónaplót készített saját magáról, és mindent feltett a youtube-ra. A texasi hétköznapokat megörökítő beszámolók hihetetlen népszerűvé váltak az USA-ban, összesen több mint 40 millióan nézték meg őket.

– Most el kellett játszanom azt, ami néhány évvel ezelőtt a mindennapjaim része volt – mondta erről Dax. – Csak mos volt néhány forgatókönyvíró, aki nagy pénzt markolt fel érte. A forgatás is nagyon nagy buli volt. Az életben talán nincs is ilyen eszeveszett parti.


süti beállítások módosítása