látogató számláló

Keira Knightley lábát akarja a cipőkirály

Napjaink egyik leghíresebb cipődizájnere, Manolo Blahnik bármit megadna azért, hogy Keira Knightley számára tervezhessen. Vonzalma nem újkeletű, már első filmje megtekintésekor beleszeretett a színésznőbe.

Napjaink egyik leghíresebb cipődizájnere, Manolo Blahnik bármit megadna azért, hogy Keira Knightley számára tervezhessen. Vonzalma nem újkeletű, már első filmje megtekintésekor beleszeretett a színésznőbe. – Amikor láttam a Csavard be, mint Beckham-ben, tudtam, hogy nagy sztár lesz belőle – árulja el Blahnik. – Természetesen minden filmjét kívülről tudom, és az összes színdarabot is megnéztem, amiben játszik. Amikor ő megjelenik, mindenki más megszűnik létezni a színpadon!

Keira nem az egyetlen kedvence a legendás dizájnernek. Rachel Weiszt és Uma Thurmant is nagyon szereti, mert ők is stílusosan tudják viselni a cipőit.

Keira Knigtley jelenleg az Anna Kareninát forgatja, természetesen a címszerepet játssza. A rendező, Joe Wright régi jó barátja, együtt vitték sikerre a Büszkeség és balítélet-et, illetve a Vágy és vezeklést.

(Anna Karenina – hazai bemutató: 2013. január)


süti beállítások módosítása