látogató számláló

A Sötét zsaruk vendégei

Ki az igazi ufó? A választ nyilván K ügynök és J ügynök tudja a legjobban az Univerzumban. A Men In Black - Sötét zsaruk 3. ismét megmutatja majd, hogy a világ tele van fura, mókás és gonosz űrlényekkel, akik szeretnek álruhában a Földön tanyázni.

Ki az igazi ufó? A választ nyilván K ügynök és J ügynök tudja a legjobban az Univerzumban. A Men In Black - Sötét zsaruk 3. (Men in Black III, hazai bemutató: május) ismét megmutatja majd, hogy a világ tele van fura, mókás és gonosz űrlényekkel, akik szeretnek álruhában a Földön tanyázni.

Az interneten terjedő hírek szerint a harmadik részben is lelepleződik néhány emberbőrbe bújt ufó… a legfrissebb információk szerint talán Lady Gaga is köztük lesz.

A Sötét zsaruk alkotói eddig őrületes fantáziával gyártották a furcsábbnál furcsább földönkívülieket, hogy aztán az őket ellenőrző hatóság nevében Will Smith és Tommy Lee Jones, a mostani részben pedig Josh Brolin-nal együtt elkaphassa őket – de abban mindenki biztos lehet, hogy szükség esetén Lady Gaga valóban állja majd a versenyt.


süti beállítások módosítása