látogató számláló

Zac Efron bekeményít

Zac Efron átalakult. Új filmje, a Szerencsecsillag kedvéért megszabadult kisfiús tulajdonságaitól, amelyek a High School Musical-filmek idején olyan népszerűvé tették.

Zac Efron átalakult. Új filmje, a Szerencsecsillag (The Lucky One,hazai bemutató: április 12.) kedvéért megszabadult kisfiús tulajdonságaitól, amelyek a High School Musical-filmek idején olyan népszerűvé tették. A Nicholas Sparks romantikus regényéből készült filmben egy hazatérő, a korábbi bevetések emlékétől szabadulni próbáló tengerészgyalogost alakít, így aztán kénytelen volt megférfiasodni. A szerep kedvéért 13 kilóval lett nehezebb: és a film képsorai azt bizonyítják, hogy a súlytöbblet legnagyobb része a bicepszében képződhetett.

A színész a cél érdekében naponta több ezer kalóriás étrenden élt: volt, hogy három teljes csirkemellből készített turmixszal öblítette le az ebédjét.

De el is érte, amit akart. A Szerencsecsillag-ban már igazi, szívdöglesztő felnőtt színészként tűnik fel, és ahogy több helyen nyilatkozta, ezt mostanában azon érzi meg leginkább, hogy női rajongói kicsit megváltoztak: eddig főleg lányok várták repülőtereken, mozibejáratoknál és a stúdió előtt, most már az anyukájuk is eljön velük.

– És az anyukák sokkal rámenősebbek – mesélte az újságíróknak a 24 éves sztár.


süti beállítások módosítása