látogató számláló

A Roxette új albummal jelentkezik (ízelítővel)

A 2009-es visszatérésüket követően a svéd popduó most szinte dögösebb, mint fénykorában, a ’90-es években! A bejegyzésben meghallgathattok egy részletet az It’s Possible-ből.

A 2009-es visszatérésüket követően a svéd popduó most szinte dögösebb, mint fénykorában, a ’90-es években!

Egy éve Oroszországból indultak világkörüli turnéjukra, melyre eddig közel 1 millió jegyet adtak el. Ez idő alatt 1 millió album is elkelt a legújabb dalaikkal, így a pályafutásuk során így már összesen 70 millió eladott lemezzel büszkélkedhetnek.

Eddig a banda több mint 30 országban 85 koncertet adott (és meg sem állnak 150 show-ig), és a repülőterek, arénák és hotelek közötti ingázás mellett elég időt tudtak arra is szakítani, hogy új lemezüket, a Travelling-et rögzítsék.

Azzal az ötlettel született meg az új album, hogy a turné során tapasztalt és összegyűjtött szeretetet és pozitív energiát mind a zenébe öntsék. Ezt a lemezt is, mint az 1992-es Tourism-ot, a banda szüntelen utazása során született élmények inspirálták, az ötleteket hotelszobákban és helyi stúdiókban rögzítették és a koncerteken tesztelték.

Az eredmény egy lenyűgöző zenei képeslap lett 15 remek dallal, köztük számos új felvétellel, néhány újraértelmezett klasszikussal, és korábbi gyöngyszemekkel, melyek valamilyen oknál fogva eddig még nem jelentek meg. Gessle egy nyughatatlan zenegyáros, aki újra bebizonyítja, hogy melódiái első osztályúak és még mindig tud meglepetést okozni.

Az ”It’s Possible” az első kislemez a Travelling-ről – 2 perc 34 másodperc hosszúságú napfényes popdal, amely megmutatja a Roxette ezer arcát 2012-ben.

Részlet az It’s Possible-ből:

http://www.facebook.com/RealRoxette
http://www.facebook.com/partypleaser


süti beállítások módosítása