látogató számláló

Sandler és barátai

Érdemes Adam Sandler barátjának lenni: ő ugyanis – bár a világ egyik legsikeresebb filmgyárosává vált, és vígjátékai évről évre hatalmas népszerűségre tesznek szert – ragaszkodik a régi haverjaihoz.

Érdemes Adam Sandler barátjának lenni: ő ugyanis – bár a világ egyik legsikeresebb filmgyárosává vált, és vígjátékai évről évre hatalmas népszerűségre tesznek szert – ragaszkodik a régi haverjaihoz. Ha filmet csinál, sosem hagyja ki azokat, akikkel jól érzi magát a forgatáson, és szívesen bolondozik együtt. Így lett komédiái állandó közreműködője Rob Schneider-től kezdve Steve Buscemi vagy David Spade meg Kevin James. És még akkor is ragaszkodik hozzájuk, ha fel sem bukkannak a képen.

Sandler következő nagy vállalkozása ugyanis egy 3D-s animációs őrület. A Hotel Transylvania (Hotel Transylvania, hazai bemutató: 2012. október) főszereplője Drakula, aki a világtól elvonulni és megpihenni vágyó szörnyek számára üzemelteti hegyek közt megbúvó ódon wellness hoteljét: vendégei mindaddig békében nyughatnak, míg egy hátizsákos halandó, egy amerikai turista rác véletlenül közéjük nem keveredik. Drakula hangját természetesen maga Sandler biztosítja a komputeranimált vígjátékban, Kevin James Frankensteint vállalta, David Spade láthatatlan ember lesz, és a régi társaságból a stúdióba gyűlik még Andy Samberg (aki az új Sandler-komédiában, az Apa ég!-ben főszerepet is kapott) valamint Steve Buscemi is. Hogy ne unják egymást, bevettek valaki újat is: Selena Gomez is csatlakozik hozzájuk.

A munka befejeztével sem kell sokat búcsúzkodniuk: hiszen majdnem pont ugyanők dolgoznak együtt egy korábbi Sandler-siker a Nagyfiúk második részének elkészítésén.


süti beállítások módosítása