látogató számláló

Zac Efron profi csókja

Zac Efron profi. Tudja, hogyan teheti partnernőjének kellemesebbé a forgatás egyébként zavarba ejtő perceit: a szerelmi jelenetek lefilmezését.

Zac Efron profi. Tudja, hogyan teheti partnernőjének kellemesebbé a forgatás egyébként zavarba ejtő perceit: a szerelmi jelenetek lefilmezését. A High School Musical egykori főszereplője új filmjében, a Szerencsecsillag-ban (The Lucky One, hazai bemutató: április 19.) búcsút int a kamaszsztárságnak – leszerelt tengerészgyalogost alakít, aki hazatérve megkeresi azt a nőt, aki – úgy érzi – a távolból, ismeretlenül is megóvta őt minden veszélytől.

– Egy korábbi film forgatásán elkövettem azt a hibát, hogy tonhalas szendvicset ettem a csókjelenet felvétele előtt – osztotta meg tapasztalatit újságírókkal a vakítóan kék szemű színész. – De most a Szerencsecsillag-ban, mielőtt Taylor Schilling-gel az első csókjelenetre került volna sor, nagyjából egész nap csak rágógumin meg mentolos cukorkán éltem. A szexjelenet már nehezebb ügy. De egy forgatás szerencsére hónapokig tart, és mire Taylorral idáig értünk, már nagyon jól ismertük egymást: semmi nem volt ciki – vagy ami mégis az volt, azon inkább röhögtünk. A végeredmény azért, remélem, komoly lett.


süti beállítások módosítása