látogató számláló

Clooney-t akarta megviccelni Sacha Baron Cohen

Csak most derült fény arra, hogy Sacha Baron Cohen eredetileg George Clooney-ra akarta önteni Kim Dzsong-Il hamvait az Oscar-gálán – aztán jobb híján Ryan Seacrest műsorvezető lett az áldozat.

Csak most derült fény arra, hogy Sacha Baron Cohen eredetileg George Clooney-ra akarta önteni Kim Dzsong-Il hamvait az Oscar-gálán – aztán jobb híján Ryan Seacrest műsorvezető lett az áldozat. A brit komikus legújabb filmjét, A diktátort népszerűsítette a díjátadón, és a promóció jegyében talpig egyenruhában, egy urnával a hóna alatt jelent meg a piros szőnyegen. A nemrég elhunyt koreai diktátor kamu hamvait rejtő urnát Clooney-ra akarta üríteni, mert a színész mindig kapható egy kis tréfára, ám őt túl sok díjra jelölték a gálán, ezért nagy botrány lett volna, ha tönkreteszik a ruháját. Így esett a választás a műsorvezetőre.

A komikus és felesége, Isla Fisher személyesen kért elnézést Seacresttől a Saturday Night Live felvételi szünetében, mondván, az incidens nem volt személyes ügy. A műsorvezető megint csak nehezen tért magához a meglepetéstől. – Odajött szokás szerint diktátornak öltözve, de kilépett a karakterből, és nagyon kedvesen elnézést kért – mondta Seacrest.

(The Dictator – hazai bemutató: 2012. május 17.)


süti beállítások módosítása