látogató számláló

Django tényleg elszabadul

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál főutcáján, a Croisette-en akkora poszter hirdette a múlt héten Quentin Tarantino új filmjét, hogy azt – a The Guardian újságírójának beszámolója szerint – valószínűleg még a Holdról is látni lehetett. A szerencsések azonban ennél alaposabban is megismerhették a Django elszabadul-t: bő tízperces összeállítást nézhettek meg a még készülő westernből...

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál főutcáján, a Croisette-en akkora poszter hirdette a múlt héten Quentin Tarantino új filmjét, hogy azt – a The Guardian újságírójának beszámolója szerint – valószínűleg még a Holdról is látni lehetett. A szerencsések azonban ennél alaposabban is megismerhették a Django elszabadul-t (Django Unchained, hazai bemutató: 2013 januárja): bő tízperces összeállítást nézhettek meg a még készülő westernből, melynek Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio és Samuel L. Jackson a főszereplője. A beszámolók szerint a megzabolázhatatlan mester vad, véres, politikailag különösen inkorrekt filmet készít egy felszabadított és fejvadásznak álló rabszolgáról.

Az elmúlt hetekben arról érkeztek a hírek, hogy a korábbi tervekkel ellentétben sem Kurt Russell, sem Sacha Baron-Cohen nem tudott szerepet vállalni a filmben: korábbi szerződéseik miatt nincs idejük a forgatásra. Ám a film producere, Tarantino legkitartóbb munkatársa Cannes-ban elárulta az újságíróknak, hogy a film szereposztása még nincs lezárva.

– Még egy hónap hátra van a forgatásból – nyilatkozta Harry Weinstein –, és valószínűleg meghívunk a filmbe egy-két meglepetés-hírességet… legalább egy kis szerepre.

Az azon nyomban beinduló találgatások középpontjába Michael Fassbender került. A színész, akit legközelebb a Prometheus androidjaként láthatunk viszont, a Becstelen Brigantyk-ban dolgozott már együtt Tarantinó-val, és mostanában készült róla néhány fotó New Orleansban, ott, ahol a Django elszabadul is készül. Biztosat természetesen még senki sem tud: legkésőbb egy fél év múlva ez is kiderül.


süti beállítások módosítása