látogató számláló

Vasember 3. (Iron Man 3) - az első kép

Elindultak a Vasember 3. munkálatai. A folytatásban bővebb információt találsz a filmről és megtekintheted az első hivatalos képet.

A Marvel Studios 2013. május 3-ára tervezi a blockbuster-sorozat harmadik epizódjának premierjét.

A rekordogat döntögető Bosszúállók című Marvel-film sikerén felbuzdulva a stúdió máris hozzálátott a sokak által várt Vasember 3. forgatási munkálatainak. A Shane Black (Durr, durr és csók) rendezésében készülő film jeleneteinek felvételeit az észak-karolinai Wilmingtonban kezdte meg a stáb, később pedig forgatnak majd Floridában és Kínában is.

Az első ízben 1963-ban megjelenő, nagysikerű képregény újabb egész estés filmadaptációjában visszatér Robert Downey Jr. (Vasember 1-2., Bosszúállók) az ikonikus playboy-hősként, Gwyneth Paltrow (Vasember 1-2.) Pepper Pottsként, Don Cheadle (Vasember 2.) James „Rhodey" Rhodesként, valamint a korábbi részek rendezője, Jon Favreau, aki ezúttal csak színészként, Happy Hogan bőrében tűnik majd fel. Az amerikai premier 2013. május 3-án lesz, és ez lesz a második Marvel-film, ami teljes egészében a Walt Disney égisze alatt készül, az egeres cég ugyanis 2009-ben szerezte meg magának a Marvel Studios filmjeinek forgalmazási jogait.

A Vasember 3.-ban folytatódnak a közkedvelt milliárdos/feltaláló/szuperhős Tony Stark, alias Vasember nagyszabású kalandjai. A film producere a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige. A további vezető producerek között van Jon Favreau, Louis D'Esposito, Alan Fine, Stan Lee (többek között Vasember megalkotója), Charles Newirth, Victoria Alonso, Stephen Broussard és Dan Mintz.

A stáb további neves alkotókat tudhat soraiban. A film operatőre a kétszeres Oscar-díjas John Toll (Szenvedélyek viharában, A rettenthetetlen) lesz, a művészeti vezető Bill Brzeski (Másnaposok, Terhes társaság), a vágók Jeffrey Ford (Bosszúállók, Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) és Peter S. Elliot (A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó), a jelmeztervező pedig Louise Frogley (A Quantum csendje, Fertőzés).


süti beállítások módosítása