látogató számláló

Túlélni Oliver Stone-t

Tömény rettegés volt a stáb élete Oliver Stone legújabb filmjének forgatásán. A Vadállatok kegyetlen és véres történet az amerikai-mexikói drogháborúról, és a rendező gondoskodott arról, hogy munka közben mindenki ennek megfelelő hangulatba kerüljön.

Tömény rettegés volt a stáb élete Oliver Stone legújabb filmjének forgatásán. A Vadállatok kegyetlen és véres történet az amerikai-mexikói drogháborúról, és a rendező gondoskodott arról, hogy munka közben mindenki ennek megfelelő hangulatba kerüljön. - Oliverrel forgatni olyan érzés, mint egy menet a Jurassic Park-élményparkban - próbál megfelelő hasonlatot találni Blake Lively, a film női főszereplője. - Hihetetlen élmény, de ugyanakkor az embernek halálfélelme van, mert hol lefelé zuhan, hol meg majdnem leharapja a fejét a T-Rex. Mindenki számára hatalmas megtiszteltetés volt, hogy a világ egyik legnagyobb rendezőjével dolgozhat, de be kell vallanom, alig vártuk a végét. Az utolsó nap közeledtével úgy éreztem, meg kell ajándékoznom a stábot azért, hogy az egészet kibírta, ezért mindenkinek csináltattam egy TÚLÉLTEM OLIVER STONE-T feliratú pólót. Oliver persze nem sértődött meg, nagyot röhögött, és büszke volt, hogy ez miatta van.

Stone rendezői módszere valóban legendás. Blake Lively nem sokkal azután született, hogy bemutatták a Szakasz című filmet, amelynek szereplői még nagyobb tortúrának voltak kitéve, mint a Vadállatok színészei. Stone a saját vietnami élményeit dolgozta fel a filmben, és a hitelesség kedvéért a színészek is olyan bánásmódban részesültek, mint annak idején ő a dzsungelben. Ennek jegyében alig kaptak enni, és csak napi két órát aludhattak a rókalyuknak becézett egyszemélyes lövészgödrökben.

(Savages - hazai bemutató: 2012. október 4.)


süti beállítások módosítása