látogató számláló

Affleck frizurája

A hírek általában arról szólnak, hogy a sztár milyen sokat kockáztat: a film és a nézők kedvérét ugrik, verekszik, repül és robban – mindent bevet azért, hogy a készülő mű izgalmas és látványos legyen. Ben Affleck új thrillere az eddigi szinte egyöntetű kritikák és nézői reakciók szerint nagyon izgalmas...

A hírek általában arról szólnak, hogy a sztár milyen sokat kockáztat: a film és a nézők kedvérét ugrik, verekszik, repül és robban – mindent bevet azért, hogy a készülő mű izgalmas és látványos legyen. Ben Affleck új thrillere az eddigi szinte egyöntetű kritikák és nézői reakciók szerint nagyon izgalmas: Az Argo-akció (16) (Argo, hazai bemutató: november 22.) egy őrült túszszabadításról szól, melynek kitalálója és levezénylője a CIA szabadító-szakembere, akit Affleck alakít. A filmben bőven vannak feszült pillanatok, tömegjelentek, fegyverek és autós-repülős üldözés, és az ügy érdekében a főszereplő színész-rendező még a szokásosnál is nagyobb kockázatot vállalt: megnövesztette a haját és több mint egy fél évig nem borotválkozott.

– Az egész család egyhangúan utálta, ahogy kinézek – tréfálkozott az Oscar-díjas művész egy sajtótájékoztatón. – „Miféle munka az, ahol azt várják el, hogy így nézz ki?” kérdezte folyton az apám.

A sajtó munkatársai azt is megtudhatták, hogy a legjobban az Affleckhez legközelebb állók akadtak ki: felesége, Jennifer Garner és két nagylánya, Seraphina és Violet sem tudta megszokni a nyakba lógó hajat és a dús körszakállat.

– Minden nap elmagyaráztam a lányoknak, hogy csak a munkám miatt nézek ki így – mesélte Ben Affleck. – De ők ettől függetlenül azt követelték, hogy legalább a szakállamtól szabaduljak meg.

Az Argo-akció CIA-ügynökeként azonban nem tehette meg, hogy rendezze az ábrázatát. A film egy igazi CIA ügynök emlékiratainak egy fejezete alapján készült, és az alkotók azt szerették volna, ha mindenben hitelesek maradnak; még az eredeti ügynök kinézetét is pontosan másolták.


süti beállítások módosítása