látogató számláló

Channing Tatum nem csak szexi, romantikus is

Egy darabig most minden Channing Tatumról szól, akit a People magazin a legszexibb férfinak választott. Ez egy kicsit bosszantja a sztár feleségét, Jenna Dewan színésznőt, akinek nem tetszik, hogy a nagy sztárolás közben megfeledkeznek arról, férjének lelke is van.

Egy darabig most minden Channing Tatumról szól, akit a People magazin a legszexibb férfinak választott. Ez egy kicsit bosszantja a sztár feleségét, Jenna Dewan színésznőt, akinek nem tetszik, hogy a nagy sztárolás közben megfeledkeznek arról, férjének lelke is van. Méghozzá mekkora!

"Channing szuperromantikus, és nyitott a spiritualitás iránt is - áradozik Jenna. - Szóval nem csak szexi meg kigyúrt, hanem nagyon mély érzelmei is vannak. Ráadásul hihetetlenül jól kijön a gyerekekkel, ezért biztos vagyok benne, hogy tökéletes apa lesz!"

Channing Tatumot legközelebb a G.I. Joe - Megtorlás főszerepében láthatjuk. A jó hír az, hogy miatta kellett utóforgatást elrendelni, mert a tesztvetítéseken az derült ki, hogy a közönség szeretné, ha több jelenetben láthatná kedvencét.

(G.I. Joe - Retaliation - hazai bemutató: 2013. április 4.)


süti beállítások módosítása