látogató számláló

A Ted 2 egészen beteges lesz

A drogos, iszákos és trágár plüssmackó visszatér, és durvább helyzetekbe keveredik, mint valaha. Ezt eleve sejteni lehetett, miután Seth MacFarlane bejelentette, hogy már a Ted 2-n dolgozik, most azonban a főszereplő Mark Wahlberg megerősítette, hogy a folytatás egészen beteges lesz.

A drogos, iszákos és trágár plüssmackó visszatér, és durvább helyzetekbe keveredik, mint valaha. Ezt eleve sejteni lehetett, miután Seth MacFarlane bejelentette, hogy már a Ted 2-n dolgozik, most azonban a főszereplő Mark Wahlberg megerősítette, hogy a folytatás egészen beteges lesz. "Már beszélgettünk Seth-tel az új sztoriról, és iszonyúan elcsodálkoztam, hogy fér ennyi beteg ötlet egyetlen ember fejébe - mondja Wahlberg. - Az egyik jó dolog az Seth-ben, hogy dőlnek belőle a durva poénok, a másik pedig az, hogy hihetetlenül gyors. Ugyebár időtlen idők csinálja a Family Guyt, ami tévésorozat, így nem lehet sokat vacakolni vele, naponta le kell gyártani belőle az előírt penzumot. Úgyhogy még le sem csengett a Ted sikere, neki már összeállt a második rész. Ha azt vesszük, hogy Az olasz meló folytatásán már tíz éve ülnek, azt lehet mondani, Seth fénysebességgel dolgozik."

MacFarlane munkatempója igencsak kedvére van a Tedet gyártó Universal Pictures-nek is, amelynek vezérigazgatója, Steve Burke szeptemberben azt nyilatkozta, olyan gyorsan látni szeretnék a Ted 2-t, amilyen gyorsan csak lehet. A Ted ugyanis már elérte a félmilliárd dolláros összbevételt, amit a folytatás akár meg is duplázhat.

A Ted 2 előtt Wahlbergnek még akad dolga, hiszen ő a főszereplője a Transformers 4-nek is, amelyet élete legfontosabb munkájának tart. "Még soha nem készültem ennyire egy filmre, ráadásul ez lesz az első, amelyet a gyerekeim is szívesen megnéznek majd " - mondja a sztár.

A robotos szuperprodukcióba úgy került Wahlberg, hogy közeli barátságba került Michael Bay rendezővel az Izomagyak című thrillerjük forgatásán, olyannyira, hogy a rendező csak vele tudja elképzelni a Transformers 4-et, amely újabb trilógia kezdete lesz.

(Pain and Gain - hazai bemutató: 2013. augusztus)

(Transformers 4. - hazai bemutató: 2014. június)


süti beállítások módosítása