látogató számláló

Páratlan gengszterek

A gengszterek magányosak. Hétfő este került sor a Gengszterosztag hollywoodi díszbemutatójára az álomváros legpatinásabb mozijában, a Grauman’s Chinese Theatre-ben.

A gengszterek magányosak. Hétfő este került sor a Gengszterosztag (16) (Gangster Squad, hazai bemutató: január 31.) hollywoodi díszbemutatójára az álomváros legpatinásabb mozijában, a Grauman’s Chinese Theatre-ben. A sztárokkal teli véres történet ünnepélyes vetítésére az összes filmben szereplő elment: Ryan Gosling, Josh Brolin, Sean Penn és Emma Stone is megjelent, de valahogy úgy alakult, hogy egyikük sem vitte magával a párját. Még Ryan Gosling járt a legjobban, mert bár ő is nélkülözni volt kénytelen gyönyörű szerelme, Eva Mendes társaságát, ő legalább az anyukáját magával vitte; Mrs. Gosling pedig azt állította, hogy – így pótlandó a menyét -- Mendes ruháit viseli. Emma Stone, aki filmben és életben egyaránt Pókember társa, Andrew Garfield nélkül érkezett. Az elmúlt évek legnépszerűbb szépsége annyit azért elárult, hogy egy-két hét múlva kezdik forgatni az új Pókember-filmet. Az újév első napját egy Santa Monica-i rendőrségi zárkában töltő Josh Brolin pedig egyszerűen azt nyilatkozta, hogy neki Sean Penn a párja, őt hozta magával.

A filmben Sean Penn a Los Angelest maga alá gyűrű maffia gátlástalanul gonosz vezére, Josh Brolin pedig az a keményfejű zsaru, aki szembe mer szállni vele. A film egyik nagyjelenetében, fegyverek nélkül vívnak véres ökölharcot. A jelenetet három teljes napon keresztül forgatták, és közben jó néhány igazi sebet is ejtettek egymáson, ám a fotósok előtt már nyoma sem volt köztük ellentétnek.


süti beállítások módosítása