látogató számláló

Gosling: a laza gengszter

A gengszterek és a rájuk vadászó zsaruk a Gengszterosztag szerint egyformán kegyetlen népség.

A gengszterek és a rájuk vadászó zsaruk a Gengszterosztag (16) (Gangser Squad, hazai bemutató: január 31.) szerint egyformán kegyetlen népség. Pedig a Los Angelest maga alá gyűrő maffiafőnök ellen háborúba induló rendőrt játszó Ryan Gosling civilben egyre ártatlanabbnak látszik. Aki kételkedne, annak itt az ifjú sztár legújabb vallomása: kedvenc időtöltése a kötögetés.

– Egy régebbi filmemben szerepelt egy jelenet, amiben egy csomó néni vett körül, aki mind kötöget. Egy teljes napig dolgoztunk a felvételen, sok volt a szünet, megkértem őket, mutassák meg, hogy csinálják. Az volt életem legnyugisabb napja – nyilatkozta Gosling, és rátett még egy lapáttal –: Számomra az a jó nap, amikor volt időm kötni. És még egy elajándékoznivaló sál is marad utána. Valakinek, aki szereti a girbegurba, lukacsos ruhadarabokat.

Ryan Gosling a Gengszterosztag nagy leszámolásai, robbantásai és autós üldözései közti szünetekben is kötögetett a stúdióban. Azt mondta: levezetésképpen csinálja. Mostanra kiderült, hogy volt oka hátradőlni. A gengszterfilm nagy siker az egész világon, Angliában pedig kiemelkedően népszerű. A premierje hetében 87%-kal előzte meg A kárhozat útja-t, 85%-kot vert rá Az Argo-akció, 84%-ot a Tolvajok városa, 16%-ot a Közellenségek és 8%-ot a Száguldó bomba első heti eredményeire.


süti beállítások módosítása