látogató számláló

Hotdogot neveztek el a színésznőről

Nagy dolog, ha valakit Oscarra jelölnek, de Anna Kendrick akkor érezte meg igazán a dicsőség ízét, amikor megtudta, hogy hotdogot neveztek el róla.

Nagy dolog, ha valakit Oscarra jelölnek, de Anna Kendrick akkor érezte meg igazán a dicsőség ízét, amikor megtudta, hogy hotdogot neveztek el róla."Egy barátom szólt, hogy Chicagóban van egy gyorsétterem, ahol híres emberekről nevezik el a hotdogot, és Anna Kendricket is lehet rendelni - meséli a színésznő, akit az Egek ura szereplőjeként jelöltek Oscarra. - Amikor arra jártam, benéztem, és kiderült, hogy igaz a dolog. Teljesen szürreális élmény volt! Olyasvalaki adta a nevemet a kajának, aki nem is ismer. Tudtam, hogy befutottam, fantasztikus érzés!"

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Anna Kendrick hotdogot korábban Keira Knightley-nak, majd Britney Spearsnek, aztán pedig Jennifer Garnernek hívták, alighanem annak alapján, hogy éppen kiért rajongott az üzemegység tulajdonosa. Annának tehát igyekeznie kell, nehogy gyorsan kimenjen a divatból, és legközelebb mondjuk Dakota Fanningról nevezzék el a hotdogot.

Anna Kendrick legközelebb a Tökéletes hang című zenés vígjátékban lesz látható, amelyben egyetemista lányok és fiúk dal- és táncversenyben mérik össze erejüket.

(Pitch Perfect - hazai bemutató: 2013. március 28.)


süti beállítások módosítása