látogató számláló

Kritika: Parker

Parker a pancser.

Úgy tűnik, hogy a február a rossz filmek hónapja. De, ha még a következő három hónap film megjelenését nézem, akkor se örülhetek, mert lesznek még rossz filmek. Meg egy kicsit unom ezt a sok akció filmet, elegem van belőlük. Szinte egymásután jönnek, Erőnek erejével, Die hard ötödik rész, Megtört város, Gengszterosztag és most a Parker. Ez egy kicsit sok.  Na, röviden a történet: Parker, profi tolvaj, megvannak a saját szabályai, viszont társai túllépik és elárulják. (Milyen eredeti) Erre bepöccen és bosszút áll rajtuk. A banda után utazik, Palm Beach-re, ahol megismerkedik egy ingatlanügynökkel, Leslie Rogersszel. És a csaj is belekeveredik a szarba.
A legrosszabb az, hogy meg se próbál újat, frisset mutatni a film. Ugyan úgy, bele megy a logikai bukfencekbe, kiszámítható klisékbe, mint ehhez hasonló filmek.  Pedig a rendező, Taylor Hackford nem ma kezdett, de mégis, mintha direkt elköveti az előbb felsorolt hibákat. A poén az, hogy még Statham arcára is ráül az unalom, nem csak az enyémre, miközben néztem a filmet. Komolyan mondom, ez már szánalom. Akkor ne csináljanak filmet. Azért az akció jeleneteket szépen kivitelezettek. Azokra nem volt panasz. Ja és benne van a filmben Jennifer Lopez. Személy szerint én már rég láttam filmben, de azt kell, mondjam, hogy nem volt rossz. Persze nincs akkora szerepe a filmbe, de teljesíthetett volna rosszabbul is. Továbbá volt egy vicces megjegyzés Lopez seggére a filmben, az még tetszett.
Ezek után kiknek ajánlom a filmet? Jason Statham rajongóknak, de még megmerem kockáztatni, hogy ők is kiábrándulnak ebből a filmből. Mindenki más inkább maradjon otthon és, költse inkább arra a pénzét, hogy fizeti a Playboy magazinnak, 1$, hogy levetkőzzön Jennifer Lopez. Ez nem vicc, nézzétek meg a magazin honlapát.
(Az írásban nem szerepelt a Playboy magazin tartalma.)


süti beállítások módosítása