látogató számláló

Zavar az Erőben?

Mindenki menekül a 2015-ös bemutatódátum elől, vagy csak nem bírják tartani az iramot? A Karib-tenger kalózai 5., Szenilla nyomában, és most a Star Wars VII. epizódja?

Egy éve jelentette be a Disney, hogy jön az új Star Wars-film. Azóta megtalálták a rendezőt, John Williams vállalta a zeneszerzést, J.J. Abrams hozta magával kedvenc operatőrét, nyilvánosságra hozták, milyen karaktereket keresnek, Michael Arndt kiszállt a forgatókönyvírásból, Lawrence Kasdan pedig beszállt a helyére...
Úgy tűnik, a Disney nem tud várni, Kathleen Kennedy executive producer hiába kérte, halasszák el a bemutatót 2016-ra, mely döntést támogatja Abrams is, Bob Iger nem enged, mert úgy tűnik, neki csak a pénz lebeg a szeme előtt. Az, hogy mennyire lesz jó, vagy épp rossz, amit kiadnak a kezükből, hogy 2015-re elkészüljenek, cseppet sem érdekli.

Persze nem csak a Disney háza táján várhatók csúszások...

update (2013. 11. 07.): A Lucasfilm hivatalosan is bejelentette, hogy a Star Wars VII. része 2015. december 18-án érkezik a mozikba. (Disney-produkcióról lévén szó, nálunk késhet 1-2 hetet, hiszen büntiben vagyunk Egéréknél.) A forgatás jövő tavasszal kezdődik a Pinewood Studios-ban.

SW_andrewSS7_all.jpg


süti beállítások módosítása