látogató számláló

Játék: nyerj Need for Speed cuccokat!

Tobey Marshall bosszút akar állni a gazdag és öntelt Dino Brewsteren, amiért az a nyakába varrt egy bűntényt, amit nem ő követett el. Tobey a képességei legvégső határait is kész feszegetni: benevez egy Amerikát átszelő, őrült autóversenyre, amelyen a világ legegzotikusabb járművei vesznek részt – ahol eszméletlen sebesség, veszély és akció várja.
A Need for Speed c. film DVD és BD3D megjelenése kapcsán a Pro Video jóvoltából most Need for Speed ajándékcsomagot nyerhetsz!

NFS_nyeremeny_n.jpg

2014. augusztus 28-án két darab "Need for Speed" ajándékcsomagot sorsolunk ki a játékban résztvevők között. A csomagok tartalma: 1 db Need for Speed kulcstartó, 1 db Need for Speed italtartó és 1 db Need for Speed póló.
Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és írd meg nekünk e-mailben (teljes neveddel és postacímeddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy melyik a kedvenc Need for Speed videojátékod. A levél tárgya "Száguldás" legyen (idézőjelek nélkül).

A leveleket augusztus 27-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel, postacímmel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

NFS_DVD.jpg

NFS_BD3D.jpg


süti beállítások módosítása