látogató számláló

Játék: nyerj belépőt Az ismeretlen Drakula premier előtti vetítésére!

1462-ben járunk, amikor Erdély már jó ideje élvezi azt a békét, amelyet a harcedzett III. Vlad havasalföldi fejedelem és szeretett felesége, Mirena bölcs és igazságos uralkodása biztosít. Ügyes politikájukkal elérték, hogy országuk ne sodródjon háborúba, és népük védett legyen a hatalmas Ottomán Birodalomtól, amely világuralomra tör.
Ám amikor II. Mehmed szultán ezer havasalföldi fiút követel - köztük Vlad gyermekét, Ingerast -, hogy janicsáriskolába küldje őket, a fejedelemnek döntenie kell: követi apja példáját, és odaadja a fiát a szultánnak, vagy egy szörny segítségét kéri, hogy legyőzhesse a törököket, ezzel örök kárhozatra ítélve önnön lelkét.
Az ismeretlen Drakula c. filmet most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

Nyerj páros belépőt Az ismeretlen Drakula premier előtti vetítésére, amely 2014. október 21-én este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés helyes megoldását (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Havasalföld" legyen (idézőjelek nélkül).

Ki nem játszotta Drakulát az alábbi színészek közül?
a) Johnny Depp
b) Christopher Lee
c) Leslie Nielsen

A leveleket október 19-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

Ismeretlen_Drakula_p1_hun_620.jpg


süti beállítások módosítása