látogató számláló

Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To) - plakátok

Megtartották a Dumb és Dumber régóta várt (valódi) folytatásának tesztvetítését - mi meg még egy trailert sem láttunk - és a vélemények pozitívak, melyekből elolvashattok néhányat a bejegyzésben, a két teaser poszter után.

AJÁNLOTT: A filmmel kapcsolatos további bejegyzések.

Dumb_and_Dumber_To_poster01_620.jpg


A Haunted House 2 - plakát

Az A Haunted House alkotói bemutatják az A Haunted House 2 című filmet, amely valós események alapján készült, melyek sosem történtek meg. A film előzetesei ide kattintva érhetők el.

haunted-house-poster_620.jpg


Veszélyzóna (Brick Mansions) - 2. trailer

A film szinkronizált előzetese ide kattintva tekinthető meg. És igen, még mielőtt valaki ismételten felvetné: ez a film a B13 amerikai változata. Mindkettőnek Luc Besson a producere, és mindkettő Bibi Naceri és Luc Besson forgatókönyve alapján készült.


Fox-féle Marvel-dátumok

Nemrég jelentették be a rebootolt A fantasztikus négyes főszereplőinek kilétét, most pedig elárulták, hogy 2017. július 14-én jön A fantasztikus négyes 2. Kedvenc Rozsomákunk önálló kalandjai is folytatódnak, méghozzá 2017. március 3-án.
Valamint a stúdió bejelentette, hogy 2018. július 18-án érkezik egy eddig meg nem nevezett Marvel-projekt.
De addig még lesz egy X-Men-filmünk (Az eljövendő múlt napjai) és egy X-Men-filmünk (Apocalypse), meg persze az első A fantasztikus négyes, és az X-Force c. film 2016-ban (vagy ez tolódott 2018-ra?).

AJÁNLOTT: A Marvel Studios filmjei.

wolverine_fantastic4.jpg


Ted, a trágár mackó már a Facebookon is támad

Félkarú rabló lett Tedből, a trágár plüssmackóból, aki tavaly az azonos című vígjáték főhőseként 540 millió dolláros sikert hozott össze. Nem kell megijedni, az új, ingyenes játékkal nem lehet veszíteni, igaz, nyerni sem, a versenyzők jutalma a puszta szórakozás.


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - végső előzetes

A film magyar plakátja ide kattintva tekinthető meg.

78328.jpg


Marvel Studios: Assembling a Universe

Marvel Moziverzum-történelem és -előretekintés. (Ha valaki nem akar a 42 percbe belevágni, ide kattintva megnézheti a promót, hogy képbe kerüljön.)

AJÁNLOTT: Marvel látványtervek

Marvel_Assembling.jpg


Marvel látványtervek

Lement a Marvel Studios: Assembling a Universe c. műsor (képzelhetitek, mennyire örültem, mikor rájöttem, hogy egyik stream sem működik megfelelően, amit találtam az ABC csatornához, így sokkal okosabb nem lettem a filmeket illetően). Most jöjjön néhány concept art, melyek láthatóak voltak a műsorban. (Ez nyilván csak a töredéke azoknak.) Van itt Quicksilver, Scarlet Witch és Hulkbuster is.

MCU-Assembling_04.jpg


Godzilla - nemzetközi trailer

A legutóbbi magyar előzetest ide kattintva tekinthetitek meg.

godzilla_szabadsag_szobor_620.jpg


Még több beszélő autó és még hihetetlenebb család

A Disney ma bejelentette, hogy a Pixar dolgozik a Verdák 3., valamint A hihetetlen család 2. részén. Az utóbbi kapcsán Brad Bird, az első rész rendezője korábban elmondta, hogy szívesen benne lenne egy újabb filmben, de csak ha a történet is olyan. A rendező visszatérését egyelőre nem erősítették meg. Jelenleg dolgozik a Disney Tomorrowland c. filmjén, melynek szereplői közt megtaláljuk George Clooney-t és Hugh Laurie-t.

the_incredibles.jpg


A Jedi visszatér + 30 év

A Lucasfilm bejelentette, hogy a Star Wars VII. epizódja 30 évvel a VI. rész után játszódik, a történet középpontjában pedig egy fiatal trió áll és "néhány nagyon ismerős arc".
A forgatás májusban kezdődik a londoni Pinewood Studiosban. A pletykák szerint a 12 év rabszolgaság sztárja, a friss Oscar-díjas Lupita Nyong'o is szerepelni fog a filmben, valamint Carrie Fisher, Harrison Ford és Mark Hamill is felbukkan.

AJÁNLOTT: S*ar Wars

star_wars_logo_2_1.jpg


Doboztrollok (The Boxtrolls) - 2. magyar előzetes

A puccos, Viktória korabeli városban, ahol mindenki a vagyon, az előkelőség és a legbüdösebb finom sajtok megszállottja, a bájos, macskaköves utcácskák alatt laknak a Doboztrollok. Ezek az undok szörnyek, akik éjszaka előmásznak a csatornákból, és ellopják azt, ami a városlakók szemében a legértékesebb: a gyerekeiket és a sajtjaikat. Legalább is így tartja a legenda, amiben az itteniek mindig is hittek.
A valóságban a Doboztrollok különc és imádnivaló csodabogarak földalatti barlangokban élő közössége, akik újrahasznosított kartondobozokat hordanak úgy, ahogy a teknős a páncélját. A Doboztrollok születése óta úgy nevelik Eggset, az árva fiút, mintha közéjük tartozó kukabúvár és szemétgyűjtögető lenne.
Amikor a Doboztrollokat célba veszi egy gonosz féregirtó, Archibald Snatcher, akinek feltett szándéka, hogy megsemmisíti őket, hogy így kerüljön be a felsőbb körökbe, a csavargók jószívű bandája kénytelen adoptált gyámgyermekükhöz, és a kalandor gazdag lányhoz, Winnie-hez fordulni, hogy hidat verjenek a két világ között, amikor már érezni a változás – és a sajtok – szagát a levegőben…
Tervezett hazai bemutató: 2014. október 23.

Boxtrolls-Trolls.jpg


Veszélyzóna (Brick Mansions) - magyar előzetes

Tervezett hazai bemutató: 2014. április 24.

brick_mansions_620.jpg


Peanuts - teaser trailer

A Blue Sky Studios (Jégkorszak, Rio, Horton) hamarosan bemutatja a világ egyik legsikeresebb képregény-sorozatának 3D-s animációs változatát. Kapcsolódó hír: Jön Snoopy!

Peanuts_620.jpg


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - magyar plakát

Megérkezett A csodálatos Pókember 2. magyar plakátja, holnap pedig jön a film végső előzetese. Ha pedig nem lenne elég a plakátokból, ide kattintva két mozgó változatot is megtekinthettek.

csodalatos_pokember_2_hun.jpg


Marvel Studios: Assembling a Universe - promó

Az ABC-n március 18-án lesz látható a Marvel Studios: Assembling a Universe c. egyórás műsor, amely a Marvel filmjeinek és sorozatainak kulisszái mögé enged bepillantást. Így hamarosan láthatunk hivatalos felvételeket a Bosszúállók: Ultron kora forgatásáról, valamint A galaxis őrzőiről és az Amerika Kapitány: A tél katonájáról is többet megtudhatunk.

AJÁNLOTT: James Gunn rendező A galaxis őrzői előzeteséről


Az útvesztő (The Maze Runner) - trailer

Ahogy ígértem, a plakát után megérkezett az előzetes is.

maze_runner_620.jpg


Az útvesztő (The Maze Runner) - plakát

A James Dashner regénye alapján készült filmet a tervek szerint 2014. szeptember 18-án mutatják be a magyar mozik. Hamarosan jön a trailer is.

maze_runner_poster1_620.jpg


Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) - magyar előzetes + plakát

 A film további plakátjai, valamint forgatási- és jelenetképei ide kattintva tekinthetők meg.


Grand Budapest kollázs

– Csináltam egy Kelet-Európa legnagyobb slágerei gyűjteményt! – így jellemezte Wes Anderson rendező a Berlini Filmfesztivál zsűrijének nagydíjával kitüntetett új filmjét, A Grand Budapest Hotel-t (16) (The Grand Budapest Hotel, hazai bemutató: március 20.). – Ez egy Greatest Hits válogatás Kelet-Európából. Forgathattunk volna a budapesti Gellértben is, de akkor az csak Budapest lett volna. Ez a film pedig minden, ami arról a vidékről származik. A látványt, a díszleteket mindent nagyon pontosan kitaláltunk előre, azután beengedtem a színészeket a díszletbe, és hagytam, hogy rögtönözzenek. A végeredmény olyan, mintha minden pontosan meg volna koreografálva. Pedig az egész véletlenen múlik.


Kritika: 300 - A birodalom hajnala

Mikor folytatást csinálunk egy filmből, mindig a legfontosabb kérdés legyen szemünk előtt: szükség van-e folytatásra? A 300 esetében a legkevésbé sem, mivel egy szép kerek történetet mesélt el. Persze mind tudjuk és látjuk, a pénz felülír mindent.

300ROAE_620.jpg


süti beállítások módosítása