látogató számláló

Megkezdődött a Han Solo-film forgatása

Han Solo – Csempész. Gazfickó. Hős.
Egy új Star Wars-történet veszi kezdetét.

A legendás gazfickónak és mindenki kedvenc vukijának első kalandjai rövidesen megelevenednek, hiszen február 20-án megkezdődött a Han Solo fiatalkorába betekintést nyújtó, egyelőre még cím nélküli Star Wars-történet forgatása a londoni Pinewood Studiosban.

A film a páros a Star Wars IV. rész: Egy új remény eseményei előtti kalandjait mutatja be, köztük első találkozásukat a messzi-messzi galaxis másik kártyás zsiványával, Lando Calrissiannal.

Phil Lord és Christoper Miller ülnek a rendezői pilótafülkében, a szereplők között pedig feltűnik Alden Ehrenreich, mint Han Solo, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, mint Lando Calrissian, Thandie Newton, valamint Phoebe Waller-Bridge és Joonas Suotamo, mint Chewbacca.

han_solo_movie_cast_01.png

“Az, hogy ennyi kreatív ember, ily sok egyéniség összegyűlt a világ minden tájáról, csak hogy alkossanak, minimum csodaszámba megy” – lelkendezett Lord és Miller. “Nem tudunk semmi poénosat kinyögni, mert annyira meg vagyunk hatva. Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat.”

A filmet Lawrence és Jon Kasdan írták, producerei Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, a társproducerek Kiri Hart, Susan Towner és Will Allegra.  Lawrence Kasdan és Jason McGatlin szolgálnak executive producerként.

A hajó legénységét a filmipar neves képviselői alkotják, úgymint Bradford Young operatőr, akit az Érkezésért Oscar-díjra jelöltek, Chris Dickens vágó, Dominic Tuohy és Rob Bredow különleges effektusokért felelős szakemberek, illetve Brad Allan akciókoreográfus.

Hozzájuk csatlakoztak a Star Wars világában már jártas stábtagok: Neal Scanlan (a lények és droidok alkotóműhelyének vezetője), Neil Lamont (látványtervező), Dave Crossman és Glyn Dillon (társ-jelmeztervezők), Jamie Wilkinson (a kellékek felelőse), Lisa Tomblin (fodrász), Amanda Knight (sminkes) és Nina Gold (az angliai casting director).

A Han Solo főszereplésével készülő Star Wars-történet bemutatója 2018 május végére várható.

Chewie, add rá a tartalékot!

Forum Hungary / Walt Disney Studios


süti beállítások módosítása