látogató számláló

Játék: nyerj "A galaxis őrzői vol. 2." ajándéktárgyakat!

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi apjáról is...

A régi ellenlábasokból új szövetségesek lesznek és a rajongók kedvencei is a képregény lapjairól hőseink segítségére sietnek, midőn a Marvel Moziuniverzuma tovább tágul.

A Forum Hungary jóvoltából most hat szerencsés ember egy-egy A galaxis őrzői vol. 2. ajándéktárggyal lehet gazdagabb. Részletek a folytatásban.

Nyerj Kicsi Groot figurát vagy A galaxis őrzői vol. 2. pólót (XL-es méretben)!
Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a blogbejegyzést a saját üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel, és küldd el e-mailben (a teljes neveddel és a postacímeddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Megmentők" legyen (idézőjel nélkül).

Mindkét nyereményből 3-3 darabot sorsolunk ki. A leveleket május 10-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk és legkésőbb május 12-én e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

gotg2_hun_p2_620.png


süti beállítások módosítása