látogató számláló

[SDCC 2018]: Aquaman - trailer + plakát

Karácsonykor a mozikban!


[SDCC 2018]: Shazam! - trailer

Végre a zenefelismerő alkalmazás is megkapja a saját filmjét! Na jó, csak vicceltünk. A DC viszont nem. Vagy mégis? Szuperhőssé változó 14 éves srác, kitömött ruha, vidám hangulat... Kíváncsian várjuk, mi lesz ebből.


[SDCC 2018]: Godzilla: King of the Monsters - trailer + plakát

Jövő nyáron érkezik a 2014-es Godzilla folytatása Michael Dougherty (Krampusz, Adsz vagy kapsz) rendezésében. Íme az első előzetes.


[SDCC 2018]: Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald) - trailer + plakát

Éppen zajlik a Comic-Conon a Warner prezentációja, és meg is érkezett az első előzetes a panelről.


[SDCC 2018]: Üveg (Glass) - trailer + plakát

Megérkezett M. Night Shyamalan legújabb filmjének, A sebezhetetlen és a Széttörve közös folytatásának előzetese.
Tervezett hazai bemutató: 2019. január 17.


A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp) - a magyar hangok

Ugyan A Hangya és a Darázs hazai bemutatója július 26-án esedékes, premier előtt már mától látható a mozikban 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben, szinkronizált és feliratos változatban.


Hamarosan DVD-n és Blu-rayen a Solo: Egy Star Wars-történet

Szeptember 25-től ezekre a kiadásokra lehet számítani az amerikai boltok polcain: DVD, Blu-ray, UHD, Target exkluzív UHD (40 oldalas képeskönyvvel) és Best Buy exkluzív UHD steelbook.
update: A bejegyzés frissítve a hazai megjelenéssel kapcsolatos infókkal. A magyarországi kiadványokról a poszt alján, az amerikai kiadások borítói alatt olvashatsz.sw_solo_target.png


Kritika: Mamma Mia! Sose hagyjuk abba (Mamma Mia! Here We Go Again)

Parádés folytatás.

Bizonyára sokan vannak úgy, hogy ha a musical, mint filmes műfaj szóba kerül, egyből giccses dolgokra reflektálnak. Pedig nem minden musical ilyen. Az utóbbi pár évben is készültek maradandó alkotások, amelyre szerintem a giccses jelzőt túlzás lenne használni; gondolok itt a Kaliforniai álom című filmre. Sőt a musical műfaja sok, mára már klasszikusnak mondott filmet termelt ki, lásd: Ének az esőben.
Ám a Mamma Mia! első részét, nem feltétlenül hoznám fel pozitív példaként, hogy megvédjem a zsánert. Első megtekintésre nekem túlzottan cukormázasnak tűnt - mondom ezt úgy, hogy szeretem az ABBA dalokat, ennek ellenére sokáig kellett emésztenem a látottakat.

mammamia2_620.png


Pro Video: 2018. augusztusi megjelenések

Íme a Pro Video augusztusi DVD/BD kínálata.


süti beállítások módosítása