látogató számláló

Mi (Us) - a magyar hangok

Miután sokkolta a kortárs popkultúrát és új mércét állított fel a provokatív, társadalmi kérdéseket feszegető horror műfajában első rendezésével (Tűnj el!), az Oscar-díjas Jordan Peele egy újabb eredeti rémálommal tér vissza, melynek írója, rendezője és producere is.
A napjainkban az észak-kaliforniai tengerparton játszódó történetben Adelaide visszatér gyermekkori otthonába férjével és két gyermekükkel.
A nőt egy megmagyarázhatatlan és feldolgozatlan gyermekkori trauma kísérti, és most különös egybeesések sorával találja szemben magát. Paranoiája fokozódik, ahogy egyre biztosabb lesz abban, hogy valami rossz fog történni a családjával.
Miután eltöltenek egy feszült napot a barátaikkal, Tylerékkal a tengerparton, Adelaide és a családja visszatérnek a nyaralójukba. Amikor besötétedik, Wilsonék észreveszik egy család sziluettjét, akik egymás kezét fogva állnak a kocsibejárójuknál, és furcsán ismerősnek tűnnek...

mi_pic01.png


Családi bunyó (Fighting with My Family) - a magyar hangok

Az igaz történet alapján készült CSALÁDI BUNYÓ hősei a jó útra tért bűnöző, Ricky, felesége, Julia, lányuk, Paige és fiuk, Zak, akik együtt lépnek ringbe kisebb pankrációs rendezvényeken. Mikor Paige és Zak lehetőséget kapnak, hogy felvételt nyerjenek a WWE-be, vagyis az első számú pankrációs szórakoztatócég kötelékeibe, kapva kapnak az alkalmon, hogy legvadabb álmaikat valóra váltsák. A testvérek azonban csakhamar szembesülnek vele: ha szupersztári babérokra törnek, tehetségük mellett kapcsolatuknak is komoly próbát kell kiállnia.

A CSALÁDI BUNYÓ egy szívmelengető, elmés vígjáték, ami bizonyítja, hogy mindig megéri küzdeni, ha családról van szó.


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - 2. trailer + plakát

Hazai bemutató: 2019. április 25.


X-Men: Sötét Főnix (Dark Phoenix) - 2. magyar előzetes + plakát

A SÖTÉT FŐNIX-ben az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák.

Hazai bemutató: 2019. június 6.darkphoenix_720.png


Aladdin (2019) - trailer + plakát

Először volt a nagy riadalom, hogy Dzsini egy szimpla embernek fog kinézni a film során, de Will Smith megnyugtatott mindenkit, hogy a képeken csak a lámpa szellemének emberi alakja látható, de igazából kék lesz. Aztán jött a tv spot, ahol végre felfedték a kék dzsinnt, és mindenki a fejét fogta - vagy mémeket gyártott -, hogy mégis mit műveltek a sokak által imádott karakterrel.
Most megérkezett az Aladdin teljes értékű előzetese, ahol többet láthatunk a szereplőkből, több párbeszédet kapunk, két dalba is belehallgathatunk és Dzsini is többször megmutatja magát - aki láthatóan pozitív irányba fejlődött a CGI terén.aladdin_2019_720.png


süti beállítások módosítása