látogató számláló

Az oroszlánkirály (The Lion King) - tv spot + plakátok

Érzed már a szív szavát?

Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el, ahol jövendőbeli király születik. Simba mindennél többre tartja apját, Mufasa királyt, és komolyan veszi, hogy egyszer majd az uralkodás feladata reá száll. Ám nem mindenki örvend az új oroszlánkölyöknek. Zordon, Mufasa fivére elveszítette helyét a trón várományosaként, így tervet sző. A Büszke Birtokért folytatott harcot árulás és tragédia szegélyezi, Simba pedig kénytelen száműzetésbe vonulni. Két újonnan lelt barát segítségével kell majd eligazodnia a felnőtté válás útján, s végül visszafoglalnia, ami törvényesen megilleti.

Az úttörő filmkészítési technológiát alkalmazó AZ OROSZLÁNKIRÁLY a hőn szeretett figurákat teljesen új módon vonultatja fel.

Hazai bemutató: 2019. július 18.lionking2019_tvspot_maxresdefault.png


Az aszfalt királyai (Ford v Ferrari) - magyar előzetes

Az Oscar-díjas Matt Damon és Christian Bale a főszereplői az igaz történet alapján készült filmnek, melyben a látnoki erővel bíró autótervező, Carroll Shelby (Damon) és a vakmerő, brit születésű autóversenyző, Ken Miles (Bale) együtt küzdenek meg a vállalati beavatkozással, a fizika törvényeivel és saját démonjaikkal, hogy megépíthessenek egy forradalmi versenyautót a Ford Motor Companynek, amivel legyőzhetik Enzo Ferrari autóit az 1966-os Le Mans-i 24 órás versenyen.

Hazai bemutató: 2019. november 14.fordvferrari_720.png


Trollok a világ körül (Trolls World Tour) - trailer + plakátok

Tervezett hazai bemutató: 2020. április 2.

update (2020. március 19.): „A Trollok a világ körül című animációs film bemutatójának új dátuma: 2020. október 29.” – UIP-Duna Film trolls2_maxresdefault.png


Toy Story 4. - a magyar hangok

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

A világszerte több mint egymilliárd dolláros bevételt elért Toy Story 3. után a történet 2019 nyarán folytatódik a mozikban.

Kritikánk a filmről itt olvasható.


Álom doktor (Doctor Sleep) - magyar előzetes + plakát

A ragyogás nem múlik el. A kisfiú, aki túlélte mindazt, amit apja művelt vele és családjával a magányos Szépkilátás Hotelben, felnőtt – de viseli az egykori traumák nyomát. Miután nagy nehezen kiverekszi magát az alkoholizmusból, egy hospice-házban talál munkát, ahol halálukra váló ápoltjai Álom doktornak becézik.
Danny Torrance (Ewan McGregor) tudja magáról, hogy különleges erők laknak benne. És ezek akkor támadnak fel, amikor találkozik egy lánnyal, aki az övéhez hasonló képességgel rendelkezik, csak sokkal erősebbel.
És a régi szellemek és a régi félelmek visszatérnek. A ragyogás erősebb, mint valaha...

Stephen King végre megírta kultikus regénye, A ragyogás folytatását, amely még szerinte is „túl félelmetes” lett.  A filmváltozat világsztárokat vet be, és szintén nem takarékoskodik a rémülettel.

Tervezett hazai bemutató: 2019. november 7.


Jégvarázs 2. (Frozen 2) - 2. magyar előzetes + plakát

Hazai bemutató: 2019. november 21.jegvarazs2_720_2.png


Ad Astra - Út a csillagokba (Ad Astra) - magyar előzetes

Roy McBride asztronauta a Naprendszer peremvidékére utazik, hogy megtalálja eltűnt édesapját és a végére járjon egy bolygónkat fenyegető rejtélynek. Küldetése során olyan titkokra derít fényt, amik megkérdőjelezik az emberi lét természetét és helyünket a kozmoszban.

Hazai bemutató: 2019. szeptember 19.adastra_1000.png


Kritika: Toy Story 4.

A trilógián túl...

Ambivalens érzésekkel vártam Woody és a többiek legújabb kalandját. A harmadik rész szerintem tökéletes lezárása volt a Toy Storynak, de végül a stúdió úgy döntött, hogy folytatni szeretné az életre kelt játékok történetét.
Amivel alapvetően nincs is baj. A videójátékok világából említenék két sorozatot, melyek releváns példaként szolgálhatnak: mind az Uncharted, mind a God of War játéksorozat meg tudta mutatni azt, hogy igenis van élet a harmadik rész után, és olyan folytatást tettek le az asztalra, hogy a rajongók széles körét ki tudták vele elégíteni. Filmek terén pedig ott van a Mad Max, amire sokáig szintén csak trilógiaként hivatkozhattunk, aztán 2015-ben egy olyan folytatást kapott, amitől én személy szerint a Valhallában éreztem magam.


Bontonfilm: 2019. júliusi megjelenések

Íme a Bontonfilm júliusi DVD/BD kínálata.


Pro Video: 2019. júliusi megjelenések

Íme a Pro Video/Cinemix júliusi DVD/BD kínálata.


süti beállítások módosítása